Bange for at miste ham ...

brevkassespørgsmål

Bange for at miste ham ...

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Der er den her dreng som jeg har været vild med på et tidspunkt. Vi kyssede men så fandt jeg ud af at han ikke lagde nogle følelser i det fordi han troede at jeg ikke havde følelser for ham. Når men vi fandt ud af det og blev gode venner igen. Men siden da det skete kysser vi stadig og laver ting men det er bare ikke følelser i det bare en ven er vi blevet enige om. Men så var jeg til fest hvor min veninde sagde at hun havde sagt til ham at han ikke skulle røre mig og sagde han skulle stoppe med at udnytte mig men jeg udnytter jo ligeså meget ham som han udnytter mig. Jeg blev lidt irriteret på hende for det burde være ham og mig der skulle finde ud af det og hun skulle slet ikke blande sig i det. Men senere finder jeg ud af at de har kysset men han var mega fuld og jeg er ikke sikker på om han rigtig vidste hvad han havde gang. Men så blev jeg bare endnu mere irriteret på min veninde for hun gør det præcis det samme som hun har sagt til mig at jeg ikke skulle gøre for hun har sagt til min anden veninde at de bare var gode venner og de ikke havde noget men bliver bare usikker om det passer. Men jeg føler mig at hun prøver at få ham og mig væk fra hinanden og jeg har ikke lyst til at miste ham fyren for han er en god ven og ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre.. Er simpelthen så deprimeret over det og jeg har hele tiden billedet i hovedet af dem hvor de kysser og jeg kan simpelthen ikke tænke på andet. Ved ikke hvad jeg skal så please hjælp mig...

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstille mig, at det ikke er så fedt, når din veninde har været sammen med den samme som dig. Jeg vil gerne prøve om jeg kan hjælpe dig, ved at sige noget om hvad jeg tænker.

Du skriver at dig og denne her fyr er venner, men at I stadig kysser og laver andre ting sammen. Du skriver også at der ikke er følelser i det. Til det har jeg lyst til at sige, at det næsten er umuligt at have sådan et slags forhold uden der bliver følelser indblandet. Når I er så tætte med hinanden vil det være rigtig svært at udelukke følelser. Når du reagerer så meget på, at din veninde har kysset med ham viser det også, at du bliver følelsesmæssigt berørt.

Jeg kan godt forstå du bliver irriteret på din veninde når hun siger han ikke må rører dig, når hun så selv vælger at kysse med ham. Jeg synes du skal prøve at snakke med hende om hvorfor det skete og at du ikke rigtig kan forstå hvorfor. Jeg synes også du skal fortælle hende at du faktisk er ked af det. Hvis I får en god og stille og rolig snak om det, kan det være at I kan få afklaret hvad der skete og at du kan få billederne ud af hovedet igen. Det er ikke sikkert din veninde vil prøve at få ham og dig fra hinanden. Men jeg synes du skal prøve at få snak hende, så I kan få afklaret hvad hun tænkte osv.

Jeg tænker også at det kunne være godt, hvis du får afklaret med ham fyren hvad jeres forhold er. Hvis I har aftalt at I bare er venner uden følelser, så har han i princippet lov til at kysse med hvem han har lyst til, ud over dig. Jeg synes du skal prøve og tænke på om du har lyst til at jeres forhold skal være sådan, eller om du i virkeligheden mest har lyst til en fast kæreste? Hvis jeres forhold er åbent og uden følelser kan det også blive hårdt i længden, hvis du alligevel kan mærke at du har nogle følelser for ham.

Så mit råd til dig vil være, at du prøver at få en snak med din veninde om hvad der skete og at du prøver at finde ud af, hvordan du gerne vil at forholdet mellem ham fyren og dig skal være. Det kan være hårdt at have følelse i klemme, hvis ikke han har det på samme måde. Jeg håber du finder en god løsning på det, så du ikke skal gå og være deprimeret.

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program