Tyggegummi

brevkassespørgsmål

Tyggegummi

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 12 år 2 måneder siden

Hej :) Jeg har et lidt dumt spørgsmål. Det er fordi at jeg på indholdsfortegnelsen på tyggegummi har set at de ca indeholder 700 kJ pr. 100 gram... Så nu vil jeg høre om man altså så tager på af at spise tyggegummi? Det gør man vel, eftersom der er kalorier i? Og hvad med te, tager man også på af det, for de er jo lavet på ting, der indeholder energi, så jeg tænker at man vel også tager på af det? Jeg håber virkelig I kan hjælpe mig, på forhånd tak. Vh mig

Svar: 

Hej med dig

Tak for dit spørgsmål, det er rigtig godt at du skriver til os når der er noget du er i tvivl om.

Jeg vil starte med at fortælle dig, at jeg er bekymret for dig. En pige i din alder skal ikke gå og tænke på kalorier i tyggegummi og te, eller kalorier i det hele taget.

Derfor vil jeg råde dig til at tale med nogen om hvorfor du tænker over det. Chatten her på Cyberhus har åbent mandag, onsdag og fredag fra 13 - 16 og tirsdag og fredag fra 13 - 21. Her kan du tale med nogle rigtig søde og forstående voksne anonymt. Hvis du hellere vil skrive et "brev" som du har gjort hertil, kan du skrive til den brevkasse der hedder "Når det gør ondt inderst inde".
 
Hvis du har mulighed for det synes jeg også det vil være en rigtig god idé hvis du har mulighed for at tale med nogle af dine nære voksne - eventuelt dine forældre, ældre søskende, en god lærer eller andre du har tæt på om hvordan du har det.
Jeg ved godt at det er rigtig træls for dig at jeg ikke svarer på dit spørgsmål, men som sagt er jeg bekymret for dig.

De bedste hilsner

Line

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program