Kan jeg kontakte min far?

brevkassespørgsmål

Kan jeg kontakte min far?

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 12 år 2 måneder siden

Da jeg blev født, ville min far ikke have kontakt med mig, derfor valgte min mor at skrive ham som ukendt. Men han har besøgt mig to gange da jeg var mindre, og har dukket op til store begivenheder for at se mig, uden at give sig til kende. Jeg har søgt lidt på ham og fundet ud af hvor ham bor og arbejder. Jeg ønsker at tage kontakt med ham nu hvor jeg er 17, men er bange for hvad det kan have af konsekvenser. Det er jo egentlig socialt bedrageri at han står som ukendt, når jeg godt ved hvem han er. og ønsker ikke at hverken min mor eller far skal betale den bøde det er. Min drøm er at blive politikker og er meget politisk aktiv til hverdag. når det er det jeg vil er det ikke så godt at jeg har socialt bedrageri så tæt på mig. Mit spørgsmål er så hvordan kan jeg få kontakt til min far uden det er ulovligt og uden at det bliver dyrt for mine forældre, er det overhoved muligt. håber i kan hjælpe mig. MHV mig.

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå, at du har lyst til at tage kontakt til ham og ud fra det du skriver, så lyder det til at han også er interesseret i at følge med i dit liv.

Som jeg forstår det, så er der slet ikke tale om socialt bedrageri her. Det kunne godt tyde på at din biologiske far og mor dengang, er blevet enige om at det var bedst at skrive ukendt far. Og det kan der jo være mange grunde til.

Det eneste det betyder er, at han ikke skal betale børnebidrag til din mor. Men det har ikke så meget med kommune og stat. Det er en sag mellem din mor og ham.

Så du behøver slet ikke at tænke på konsekvenser i forhold til din fremtidige karriere som politiker. :). Det synes jeg nu ikke du behøvede alligevel, fordi det handler ikke om dig personligt. Måske er det alle de sager i fjernsynes der har været det sidste års tid, med politikerer der har bevæget sig på grænsen.

Håber det var svar nok for dig og så vil jeg bare ønske dig alt det bedste med din kontakt til din far.

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program