Hvad skal jeg gøre? :-//

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre? :-//

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 1 måned siden

Hejsa Cyberhus. Jeg ved ikke helt hvor jeg skal skrive henne, så prøver bare her. Men her får et månedtids siden begyndte en af mine bedsteveninde at skære i sig selv. Og hendes mor har lige fået kræft. Vi har snakket om det. Og hun har det rigtig dårligt, men jeg synes det er lidt svær at takle det hele, da jeg os selv har mange problemer. Altså jeg skære ikke i mig selv. Men så her idag kom min lære hen og ville snakke med mig om min veninde. Vi begyndte så at snakke om det, men jeg føler et kæmpe svigt til mig veninde nu, fordi jeg havde lovet hende at jeg ikke ville sige det til nogen.. Og min lære synes at jeg skal snakke med min mor om det, men mig og min mor har ikke et normalt forhold til hinanden, så vi snakker ikke om sådan noget. Og nu ved jeg bare ikke hvad jeg skal gøre .. MVH. Den Forvirret Pige..

Svar: 

Hej med dig

Det er godt du skriver ind og jeg kan godt forstå du var lidt usikker på hvor du skulle skrive hen, det er ikke altid til at vide. Men for at du kan få det bedste svar, så sender jeg dit spørgsmål over til brevkassen "Når det gør ondt inderst inde". De ved meget mere om det her med at skære i sig selv.

Du kan finde deres svar der, inden for max 10 dage..

Hvis du vil have fat i en voksen lidt hurtigere, så prøv at kigge forbi chatten på mandag kl. 13 - 16. Her sidder der også voksne som ved rigtig eget om det her med at skære i sig selv.

Kan du have det godt

venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program