hjælp

brevkassespørgsmål

hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 12 år 1 måned siden

hej jeg er en pige på 16 år. jeg har den mest fantastiske kæreste, men der er bare lige det, vi have sex med hinanden men jeg må ikke tage p-piller for min mor. Og min kæreste kan ikke tåle det crem som kondomer er smurt med. Så please hjælp, hvad kan vi gøre for at kunne have sikker sex:-)

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå du stiller det spørgsmål, for det må være hårdt at i ikke kan komme i seng sammen. For som det lyder til, er det noget i rigtig gerne vil.

Jeg vil starte med at skrive nogle forskellige muligheder for hvad der findes af muligheder til drenge.

Du skriver at din kæreste ikke kan tåle cremen på et kondom, men i er faktisk heldige, for man kan skaffe kondomer uden creme på.
Og hvis det i stedet viser sig at det er latex han ikke kan tåle, er det også muligt at skaffe et kondom der er lavet af andet materiale.

Af præventions former som piger kan bruge, er der mange flere end hos drenge. Men det lyder til at din mor ikke vil have du bruger prævention, der har hormoner i. Derfor vil jeg nævne nogle få der ikke har det.

Den ene er femidomet, som bliver kaldet for det kvindelige kondom. Det er også smurt med en creme, men det er en anden form for creme som er sæddræbende.
En anden mulighed er pessar som du skal bruge sammen med sæddræbende creme, for at det er lige så sikkert som et kondom. Hvis i vælger en af de 2 præventioner til piger kan de og sæddræbende creme købes i håndkøb på et apoteket.

Jeg håber i sammen finder en metode som i syntes passer helt til jer.

Håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program