Ulykkelig forelsket....

brevkassespørgsmål

Ulykkelig forelsket....

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej brevkassen! :-) jeg har mødt en dreng for omkring 9 par måneder siden, hvor vi havde det så fedt sammen og jeg var virkelig lykkelig. jeg ser ham højst to gange om ugen og ofte kun 1. da vi spiller håndbold i samme hal. vi ser også hinanden omkring 1 gang om måneden til noget der bliver kaldt 'sjov fredag' som er et sodavandsdiskutek. jeg er normalt meget udafvendt man når det kommer til drenge jeg er faldet for, synes jeg tit det bliver meget sværere :-S Jeg ved dit råd til mig sikkert vil være at jeg skal snakke med ham eller spørger om hans nummer, men nu er mit problem så at han går to klasser under mig (meget moden og høj af sin alder) og han har en heel masse venner som både er piger og drenge som jeg ikke kender særlig godt, og jeg synes det er alt for akavet hvis han sidder i en rundkreds med hans venner og veninder og så bare gå over at snakke med ham! det eneste tidspunkt jeg føler mig 'hel' er når han er tæt på mig eller ham smiler. hvad synes i jeg skal gøre for at han kan forstå mig? tak på forhånd! :-) - teenagepigen.

Svar: 

Hej med dig, teenagepigen.

Jeg kan godt forstå det er ikke lige er så nemt, bare at gå hen og spørge om hans nummer eller gå hen og snakke med ham foran alle han venner. Jeg tror de fleste vil synes det er lidt grænseoverskridende. Når man er forelsket er det også meget normalt, at man bliver lidt mere genert end man ellers plejer at være. Så jeg kan godt forstå, hvis det kan være lidt svært, hvad du skal gøre, for at han kan forstå dig. 

Der er findes desværre bare ikke nogen nem måde, du kan få ham til at forstå, hvad du føler for ham. Du bliver på en eller anden måde nød til at prøve, at komme mere i kontakt med ham, hvis du godt kunne tænke dig, at I skal være sammen. 

Jeg tænker om det måske var nemmere for dig, at komme mere i kontakt med ham der hvor i spiller håndbold? Du skriver også at I før har haft det fedt sammen - hvordan kom I til have det fedt sammen dengang? Måske er det noget af det samme du skal prøve igen? 

Jeg kan desværre ikke komme med nogen perfekt løsning på, hvad du kan gøre. Jeg håber du kan bruge mit svar alligevel og at du måske har fået mere mod til at prøve at snakke til ham eller prøve at gøre noget helt andet. 

De bedste hilsner Sine

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program