PIGEPROBLEMER!!!

brevkassespørgsmål

PIGEPROBLEMER!!!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 11 måneder siden

hej cyberhus der er den her pige som jeg er forelsket i, og omvendt, men er ikke helt sikker på om jeg kan spørge hende fordi jeg ikke helt sikker på om hun virkelig kan li mig ? ? ?

Svar: 

Hej med dig

Det er dejligt at høre, at du er forelsket, og at det muligvis er gengældt. Bare det var mig :)
Jeg kan godt forstå, at du er nervøs for, om hun virkelig føler det samme som dig og er i tvivl om du tør spørge hende. Jeg tror, at alle mennesker er lidt bange for at få en afvisning og blive såret.. Nogle gange tænker man det værste, meen det er langt fra sikkert, at det faktisk er så slemt, som man tror.
 
Du kan prøve at mærke, hvordan stemningen er, når I er sammen eller skriver sammen. Griner I af de samme ting? Gengælder hun det, når du siger noget sødt til hende?
Du kan prøve at åbne lidt for emnet ved at fortælle hende, at du godt kan li at bruge tid sammen med hende, eller at hun er sød at skrive med.. På den måde kan du også vise hende, at du faktisk gerne vil mere end bare at være hendes ven.
Når du er klar og lidt mere sikker på hende, er det måske en idé at spørge hende direkte, hvad hu synes om dig.. Nogle gange må man tage nogle chancer for at få det, man gerne vil have. Måske har hun det ligesom dig, og går bare og venter på, at du skal tage det første skridt. 

Held og lykke med hende - 

Mange hilsner
Simone

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program