Mangler et hjem!

brevkassespørgsmål

Mangler et hjem!

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hej Jeg er en pige der går i 9 kl. og mangler et sted at bo efter sommerferien. Er pt. på efterskole. Kan ikke bo hos min mor, da jeg ikke har nogen kontakte med hende længere efter begges ønsker.GGik bogstavligt talt psysik ned over være hjemme hos, og har ikke kunnne gennemføre en del eksemaner pga. af det. Mine forældre er skilt. Min far er fin nok, og har en fin indkomst. Men som min lærer siger, kan han ikke tage ordnetligt ansvar for mig, for lov til at passe mig selv. Altså hvis jeg mangler noget, for jeg bare 50 kr. og så må jeg købe noget mad. Så ham kan jeg ikke heller ikke bo hos. Det er en del flere ting, der gør jeg ikke kan bo hos nogen af dem, men de er irrelvante lige nu, Er meget syg og fejler en del alvorlige kronisk sygedomme. Det gør jeg har behov at jeg kan komme kontakt med en voksen. Har du nogle foreslag til at sted jeg kan bo. Ved du noget om kostskoler?. Sorø Akademi?... Har du andre forslag, da jeg er helt på barbund udover Sorø.... Men tror ikke det er muligt, da der ikke er plads. På forhånd tak for svaret.

Svar: 

Hej og tak for dit brev :)

Det er da noget møj at du åbenbart ikke kan bo hos hverken din far eller mor :( 

Jeg kender jo ikke omstændighederne for hvorfor du og din mor begge har besluttet at I ikke skal have kontakt - men det et trist at høre og en meget vanskeligt og hård beslutning for jer begge to.

Men du er jo under 18 år så derfor skal nogen træffe en beslutning om hvor du skal bo, som du ikke selv bestemmer !!. Jeg kan heldigvis læse mig til at din lærer kender en del til din situation og det er dejligt at høre, - så jeg foreslår at du beder din lærer om en grundig snak igen så han/hun kan fortælle dig om dine muligheder og hjælpe dig med at skabe kontakt til de nødvendige personer, som f.eks en socialrådgiver i kommunen.

Jeg kan desværre ikke sige noget konkret om dine muligheder med de oplysninger jeg har fået, men du må meget gerne komme ind i chatrådgivningen så vi kan høre lidt mere om hvordan det hele ser ud og rådgive dig mere grundigt :)

Kh Denise  

 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program