Stram skede?

brevkassespørgsmål

Stram skede?

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Hej cyberhus, jeg er en pige på 16 år som har haft en dejlig kæreste længe, og jeg ville gerne snart have sex med ham, men der er bare det at vi har prøvet at have sex men det lykkedes ikke fordi han ikke kunne komme op i mig. Jeg har prøvet at give mig selv finger, men jeg kan kun få en finger op i skeden selvom jeg slapper af, det er som om at der er noget hårdt på begge sider af fingeren som ikke kan udvides, hvordan kan det være?

Svar: 

Hej med dig

Det lyder dejligt i har det så godt sammen, at i har lyst til og gå i seng sammen. Men Jeg kan godt forstå du skriver, nu når du kun kan få en finger op.

Som du beskriver din skede lyder det til, at det er jomfruhinden der sidder i vejen. Jomfruhinden er forskellig fra pige til pige og nogle har en der kan være rigtig sej. Det er helt rigtigt af dig, du er afslappet, for det gør at det er nemmere at komme op i skeden uden det gør ondt. Men for at komme af med hinden, skal du prøve lige så stille og udvide dig selv, ved at stikke noget større op lidt efter lidt. På den måde vil jomfruhinden også efter noget tid forsvinde, så du lettere kan få en penis derop.

Hvis du syntes det er alt for umuligt, så syntes jeg skal gå til din læge for at blive tjekket. For det kan jo være din hinde er så sej, du skal have noget lægeligt hjælp til at få den fjernet.

Hvis du har lyst til og læse lidt om jomfruhinden, kan du læse om det på dette link.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program