Hvad skal jeg gøre??

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre??

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 13 år og kunne godt tænke mig og få en kæreste, jeg har aldrig haft en kæreste før, men nu synes jeg det er på tide. Jeg føler mig ikke som en af de pænere drenge der ikke har noget Problem. Hvad skal jeg gøre få at ku få en pige til at kunne lide mig?? Hilsen :-/

Svar: 

Hej med dig

Det er også helt normalt i din alder, at føle sig parat til og have en kæreste og super du skriver, for det må være helt nyt for dig.

Alle piger er helt forskellige og derfor er det også helt forskelligt, hvordan du får pigerne til, at kunne lide dig. Men jeg synes det aller vigtigste er, at du er dig selv og begynde, at snakke med den pige som du godt kan lide. I kan snakke om alle de ting der lige falder dig ind og spørge ind til hende og hvad hun godt kan lide.

Du skal huske det kan tage rigtig lang tid og få en pige til, at kunne lide en. Men efter noget tid hvor du måske kan føle hun viser noget interesse i dig, kan du prøve og spørge om hun måske engang har lyst til, at være din kæreste. Du skal bare huske, der altid vil være en chance for, at hun ikke har lyst og hvis hun siger nej, er du nødt til at respektere det, selvom det kan være rigtig hårdt.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program