Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 15. Og jeg vil rigtig gerne have sex med min kæreste, men jeg ved ikke hvordan man gør? hvordan ved jeg hvor "den" skal ind henne? Hilsen en dreng på 15

Svar: 

Hej med dig.

Det lyder til at du er ved at forberede dig til at have sex med din kæreste. Helt naturligt er det, at du er usikker på hvordan det foregår når en dreng og pige har sex første gang.

Jeg vil foreslå dig at du starter med at I kysser hinanden, for igennem kysset varmer I jeres kroppe op til at være tætte. Prøv at røre hinanden uden på tøjet. Kig hinanden i øjnene. Tal om hvad I forventer af den første gang. Jeg ved ikke om din kæreste har prøvet at have sex før eller om det også er hendes første gang! Når I fortæller om jeres forventninger får I sat ord på det I ønsker og det der er svært.

Der er mange måder du kan forberede dig til (samlejet) at have sex med din kæreste og finde ud af hvilket hul den skal ind i. Du kan prøve at kigge i bøger om pubertet. Jeg vil foreslå dig at læse "Sådan piger" af Marianne Egense og Annlil Frolov og "respekt drenge!" af Inti Chavez Perez. I bogen kan du se billeded, som viser hvordan pigen ser ud for neden. Jeg kan fortælle dig at pigen (kvinden) har 3 huller for neden. Hvis du kigger på pigens underliv forfra, ligger urinrøret (meget lille hul) øverst, skeden (lidt større hul) midt i og numsehullet (anus) bagerst. Ved at kigge i bøger og måske surfe lidt på nettet, kan du forberede dig og blive lidt mere sikker.

Hvis du er i tvivl så er det en god ide at tale med din kæreste om det I gør og hvordan I gør det.
Til allersidst vil jeg minde dig om at huske at bruge kondom.

Jeg håber du kan bruge mit svar, ellers må du skrive ind igen.

Efterårshilsner Mette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program