Problem!!!

brevkassespørgsmål

Problem!!!

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej Cyberhus! Jeg har et problem. Jeg har en kæreste, og vi har været kærester i 1 år nu. Vi er begyndt at nusse, men jeg kan med lethed rør hende alle steder, men når hun begynder at køre sin hånd min til mit skridt, går det galt! Jeg rødmer og rejser mig op, og tar' mit tøj på. Jeg kan bare ikk' klare det når hun gør det, det er ikk' fordi det gør ondt eller noget, men hvorfor og den gider heller ikk' blive stiv??? Det er begyndt at blive irreterne! Men når vi bare er sammen, bliver den mega stiv? Hvorfor??? Hvorstår det bar ikk'??? Tak på forhånd!:)

Svar: 

Hej med dig.

Tak fordi du skriver til os i Cyberhus.

Det er dejligt at høre I begynder med at nusse. Jeg kan godt forstå du undrer dig over, at den bliver mega stiv når I bare er sammen og at det begynder at blive irriterende, at den ikke vil blive stiv når din kæreste vil nusse dig og kører sin hånd ned til dit skridt.

Jeg kan fortælle dig at det er helt naturligt at pikken ikke altid vil det du vil. Det er tydeligt at du føler dig sikker når I bare er sammen – det fortæller den dig. Den fortæller at du har lyst til din kæreste. Den fortæller dig også (når den er slap), at der er noget du skal tage dig af. Jeg fornemmer at du er en følsom fyr og måske også lidt genert (det siger jeg på baggrund af din rødmen og flugt). Når din kæreste skal til at nusse dig, bliver du usikker og du føler dig på usikker grund. Det er nyt for dig og hvad vil nusseriet føre til. Der er garanteret mange tanker som kører rundt i dit hoved. Måske har du det ikke helt som jeg skriver, for du har præcis din egen grund!

Prøv at stille dig selv følgende spørgsmål, som måske vil kunne hjælpe dig til at du kan nyde, at din kæreste også har lyst til at røre dig og at du kan modtage hendes kærtegn.

Prøv at mærk efter hvad rodmen betyder for dig – er det generthed, flovhed, forlegenhed eller noget helt andet?

Prøv at fortæl din kæreste hvordan du har det. Du kan evt. vise hende dit brev til cyberhus samt dette svar. På baggrund af dette kan I få en snak om jeres tanker og forventninger omkring at I nusser hinanden. Det er godt at øve, at tale om dette, for gennem dette kan du få kontakt med dine følelser (som er det din pik reagerer på).

Jeg håber du kan bruge mit svar. Du er altiv velkommen til at skrive til os igen.

Vinterhilsner Mette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program