Så godt at det gør ondt?

brevkassespørgsmål

Så godt at det gør ondt?

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Halløj :-) Jeg har et megetmeget sært og måske anderledes spørgsmål, som jeg håber i kan forstå og måske kan besvare. Mit sexliv kører super med min kæreste. Der er ingen problemer med at blive våd ved mig, eller hård hos ham. Menmen.. i nogle stillinger kan følelsen i mit underliv blive så godt at det nærmest gør ondt? Så bliver jeg nød til at tage en hurtig pause, vi forsætter så, men det kommer igen. En kilden følelse det bliver altalt for meget for mig. Det kan blive så slemt at jeg simpelthen ikke har lyst til at forsætte da det ikke er rart. Jeg ved ikke om det er orgasme, da jeg ærligtalt aldrig har oplevet det. Men ja.. er det tæt på en orgasme eller hvad sker der? :-) Håber i forstår og kan hjælpe!

Svar: 

Hej

Jeg synes det er rigtigt godt at du skriver og spørger, for selvom det måske er et anderledes spørgsmål, vil jeg selvfølgelig gerne prøve at hjælpe alligevel.

Det er godt nok svært at svare på, men jeg har faktisk hørt om noget lignende før, så du står altså ikke alene med den oplevelse.

Jeg ved at der er en stærk sammenhæng imellem sex, følelser og oplevelser. Og det er højest sandsynligt en god blanding du mærker under visse typer stillinger. Og der reagerer vores kroppe altid meget forskellige.

Orgasmer er dejlige for kroppen, men de kan nogle gange også være overvældende for følelserne. Det betyder ikke nødvendigvis noget dårligt, men da vores kroppe reagerer forskelligt, og da en orgasme faktisk er en krampe i musklerne, kan en vild orgasme med store følelser godt give så stor en krampe at det faktisk kan gøre ondt.

Nu ved jeg heller ikke hvor længe I har været sammen, men hvis I stadig har en brændende forelskelse kørende, kan det selvfølgelig også sætte ekstra følelser i gang under sex.

Jeg tænker at I skal tænke over hvilke stillinger i bruger, så jeres sex kan være lige så godt, som du skriver at det plejer at være, og så det ikke kommer til at gøre ondt. Og se om det bliver bedre med tiden.

Hvis ikke det bliver bedre med tiden, og det stadig gør ondt, så er det muligt at se en speciallæge indenfor sex- og sundhedsområdet. Ikke fordi, der er noget galt, men ofte kan en læge give et mere omfattende råd end mit.

Dog håber jeg at du kunne bruge mit svar til noget.

Mvh

Casper

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program