Hjælp!

brevkassespørgsmål

Hjælp!

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 3 måneder siden

Hejsa, jeg er en dreng på 14 år. Jeg har lige taget mig mod nok til at spørge den pige jeg kan lide. Om at blive kærester. Hun sagde nej, fordi hun sagde at hun ikke ville have nogen kæreste lige pt, men 2dage efter blev hun kærester med en af mine gode venner;( jeg drømmer om at have sex med hende. Ved ikke hvad jeg skal gøre!

Svar: 

Hej med dig

Det er faktisk rigtigt flot af dig at du tager mod til dig og spørge om det. Det kræver en mands styrke, og det må man sige at du har i dig.

Nogle gange, når et menneske spørger et andet menneske om de skal være kærester, så kan det andet menneske finde på at sige nej tak. Og det er jo faktisk også okay at nogle siger nej tak, for hvis de ikke har lyst eller hvis de måske har lyst til at være kæreste med en anden, så kan man ikke tvinge nogen til at være kærester.

Det er selvfølgelig ikke en særlig oplevelse at hun siger nej til dig og så 2 dage efter vælger at blive kærester med en af dine gode venner. Men vi kan ikke altid helt styre hvem der bliver kærester med hvem. Og nogle gange kan man være så uheldig at den pige, man er vild med, er vild med en af ens gode venner.

Det bedste du kan gøre er, at acceptere hun hellere vil være kæreste med ham den anden og så holde dit mod oppe, det mod som du har været så sej til at bruge til at spørge. Hvis du havde svært ved at spørge til at starte med, så kan du jo faktisk rose dig selv rigtig meget. Du fik samlet mod til dig og du fik spurgt om noget der kan være svært at spørge om. Måske kunne du endda bruge dit mod næste gang du ser en sød pige, som du vil spørge om hun vil være kærester med dig.

I forhold til at du drømmer om at have sex med hende, så er det faktisk helt normalt for drenge at føle sådan for en pige, som man gerne vil være kærester med. Det er faktisk også normalt at piger kan tænke på drenge, som de gerne vil have sex med. Det er alt sammen en naturlig del i os mennesker, altså at drømme lidt om at have sex med andre.

I øvrigt er den seksuelle lavalder på 15 år, så det betyder at man skal være 15 år, før at man må dyrke sex, så jeg tænkte at du måske kunne bruge denne artikel, som jeg tilfældigvis fandt.

Jeg håber at du får rigtig god brug af mit svar.

Mvh

Casper

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program