en jeg holder af

brevkassespørgsmål

en jeg holder af

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 11 år 3 måneder siden

hej mig og en pige har været bedste venner et og et halvt år og nu er vi det ikke mere fordi hun har fået en kæreste hun er sur over jeg skriver hele tiden til hende og når jeg skriver til hende svare hun ikke og jeg holder rigtig meget af hende er også sur og jalux på hende fordi hun har en kæreste og hun er vendine med en som har været med til at mobbe mig da jeg gik på Ø

Svar: 

Hej med dig

Jeg er ikke sikker på, at vi har fået hele dit spørgsmål, da det ender lidt pludseligt. Men det du har skrevet, vil jeg meget gerne se om jeg kan svare dig på.

Jeg kan godt forstå, at du synes det er svært at din bedste veninde, har fået en kæreste og derfor ikke har lige så meget tid til jeres venskab. Det er ofte sådan, at venner træder lidt i baggrunden når man får en kæreste, fordi man gerne vil bruge en masse tid med den person. Det kan være at det er sådan din veninde har det lige nu.

Du skriver at din veninde bliver sur på dig når du skriver og hvis I er gode venner, så kan jeg godt forstå at det undrer dig. Venner burde ikke blive sure når man skriver til dem, tværtimod. Jeg kommer til at tænke på hvor meget og hvordan du skriver til hende. Hvis dine sms’er fx er vrede og du skriver hver dag, så kan jeg faktisk godt forstå at hun bliver lidt sur.

Jeg tror det kunne være en rigtig god ide, hvis du prøvede at give din veninde en lille pause. Ved at give hende en pause, kan I begge få noget andet at tænke på en jalousi og sure sms’er. Du kan bruge pausen fra hende til at gøre en masse af det du kan lide at lave og måske prøve at snakke med nogle nye mennesker.

Hvis du efter lidt tid, gerne vil snakke med din veninde igen, kan du overveje at skrive en mail til hende og forklare hvordan du har det og hvordan du gerne vil have at jeres venskab skal være. Ved at være ærlig, får man tit et ærligt svar og så ved du hvad du kan forvente af jeres venskab.

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og at du snart finder ud af hvad du skal gøre.

Venlige hilsner fra Marianne

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program