min tissemand

brevkassespørgsmål

min tissemand

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 3 måneder siden

Jeg har en problem .... min pik virker ikke som den skal. Når jeg har sex med piger så kan jeg ikke få den op at stå. Det er så ydmygende at jeg er så dårlig til at have sex at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre ved det. Hvad kan jeg gør? alle piger vil ikke i seng med mig nu pga det her vh r

Svar: 

Hej R

 

Det er godt du spørger, for det lyder som om det er noget der virkelig går dig på. Du skriver ikke så mange detaljer, så vil give dig lidt generel information. 

 

Først vil jeg gerne berolige dig: Jeg tror ikke hverken du, eller den, er i stykker eller syg. Den slags problemer skyldes oftest noget psykisk, fx bekymringer, nervøsitet, stress eller simpelthen manglende lyst.

 

Det lyder som om du har været sammen med en pige og følt dig ydmyget over ikke at kunne få rejsning? Som jeg forstår dit spørgsmål så er du desuden involveret med flere piger? Hvis det er sådan så vil det måske hjælpe dig at overveje hvem (hvis nogen) du egentligt har lyst til at have sex med. Selv om det nogen gange bliver fremstillet som om drenge i din alder bare gerne vil i seng med en masse piger, så er det faktisk lige så vigtigt for drenge som piger at man holder at, og stoler på den man går i seng med. 

 

Hvis du prøver at mærke efter, så tror jeg nok du skal finde ud af det. Hvis det bliver ved, så kan du prøve at tale med din læge om det. Det kan virke pinligt, men husk på at for lægen er det et helt almindeligt emne som mange kommer med.

 

Håber det kan hjælpe dig lidt videre!

 

Venlig hilsen

Asger 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program