har ondt!

brevkassespørgsmål

har ondt!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 14 år 12 måneder siden

hey. jeg får menstron 3 gange om måndet og det har jeg ikke prøvt før jeg har ikke haft sex eller noget?? forstår ikke hvordan det kan gå til og tør ikke at gå til min læge eller mor.. jeg har haft det i 2 år og jeg er 13år så måske kan det også bare være min krop ikke lige ved hvad den har gang i men er bange for det (hvad der er sket) !! håber at i ville hjælpe mig

hey med jer har gode nyheder til jer....jeg er hende der har menstron 3 gange om måndet har fortalt det til min mor ville bare lige sige til det jer.

 

Svar: 

Hej med dig!

Tak for begge dine mails til brevkassen. Det er super flot, at du har valgt at snakke med din mor om dine problemer med uregelmæssige menstruation. Jeg håber, at hun kan hjælpe dig, så du ikke længere skal være bekymret for hvad der sker med din krop.

Jeg har videresendt dit spørgsmål til brevkassen om Sundhed og sygdom, hvor Iben eller Pia vil besvare det. De har nemlig stor viden og kroppen og det der sker med den. Du kan derfor indenfor 10 dage finde svaret i deres brevkasse. Ved at klikke her kommer du til brevkassen om sundhed og sygdom.   

Du skal have et stort skulderklap for, at du har valgt at snakke med din mor om det, som bekymre dig. Det er virkelige godt gået!

Mange hilsner
Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program