onaner

brevkassespørgsmål

onaner

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 14 år 9 måneder siden

hej jeg har nogle spørgsmål når jeg onaner så kilder det helt vil i underlivet også føles det som om at jeg skal tisse gøre jeg det??? og kan man onaner ved at tage en finder ind i det lille hul??. gøre det ondt at have sex for første gang?? håber at i giver mig svar hurtigst som muligt

Svar: 

Hej

Jeg vil råde dig til at gå på toilet før du onanerer, så du ikke skal ligge og tænke på om du skal tisse og så du kan slappe af og give dig hen. Når du er ophidset er det umuligt for dig at tisse. Omkring dit urinrør sidder der nogle små kirtler som hedder skenes kirtler, de har til formål at lukke af for urinrøret, så du ikke kan tisse (drenge/mænd har de samme kirtler som sørger for at de ikke tisser når de ejakulerer = kommer sæd ud af penis). Omkring din klitoris og i skedeindgangen sidder der en masse nerveender som du stimulerer når du onanerer, som giver dig den kildrende fornemmelse i underlivet.

Det meget forskellig hvordan piger kan lide at blive stimuleret. Jeg vil foreslå dig, at prøver dig frem med at stikke en våd finger ind i det lille hul / din skede. Du kan bruge spyt eller glidecreme (kan købes på apoteket) Mærk efter hvordan det føles, drej fingrerne lidt rundt, spil med dine fingrer og udforsk det lille hul, prøv med en finger, to eller tre fingre.

Det kan godt gøre ondt den første gang, men jo mere du kender din krop des mere opmærksom er du på din krop. Du vil vide hvor det er rart at blive rørt og hvordan. Smerte er noget underligt noget, for det kan godt gøre ondt på en dejlig måde! Jo mere tillid du har til den person du er sammen med, jomere tryg er du. Tal om det at gå i seng sammen, at han skal være forsigtig og stoppe hvis det gør ondt. Så kan I lege lidt og forsøge igen. Det er vigtigt at I har respekt for hinanden.

Venlig hilsen Mette Mach 

  

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program