Gravid?

brevkassespørgsmål

Gravid?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 8 måneder siden

Hej Jeg er en pige på 14 og har lige været sammen med min kæreste en uge her i ferien. Og vi ekperimenterede lidt med sex uden noget beskyttelse. Så vil jeg godt vide om jeg kan blive gravid hvis han ikke fik udløsning. Jeg har lidt menstruations smerter men jeg ved jo ikke om det kan være på grund af jeg måske er gravid. min menstruation skulle gerne komme i næte uge. Med venlig hilsen den forvirrede pige.

Svar: 

Hej forvirrende pige

Der er altid en mulighed for at blive gravid, når ikke man bruger beskyttelse. Præsperm som er det gennemsigtige der kommer ud når din kæreste bliver ophidset, kan indholde sædceller.

Sandsynligheden er ikke stor, men den er der, så jeg vil anbefalde dig at se om du går over tiden i forhold til din menstruation. Hvis det skulle ske at du går over tiden, så vil jeg råde dig til at købe en graviditetstest, den kan du købe på apoteket for 80-100 kr eller du kan få en taget en hos din egen læge som er gratis.

Husk fremover kondom, det er rigtig sjovt at hygge sig, men er for de fleste ikke sjovt, at stå med et barn som 14 årig.

Læs om forskellige former for prævention her

Mange Hilsner

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program