rejsningsproblemer

brevkassespørgsmål

rejsningsproblemer

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 14 år 8 måneder siden

heej. her igår (lørdag) havde jeg kæresten på besøg og vi skulle "hygge". vi vidste begge hvad det ville ende ud i men vi tog det stille og roligt. jeg var jomfru så havde aldrig prøvet sådan noget før, men var klar på alt. da vi begge ville "knalde" gad den ikke rejse sig. hvad kan problemet være? vi prøvede en masse ting op til flere gange hele dagen, det var SÅ pinligt. jeg plejer ikke have rejsningsproblemer når jeg onanerer. så plejer jeg bare at gå igang og så bliver den stille og roligt stiv hvis ikke den er det inden jeg begynder. HVAD KAN JEG GØRE!?

Svar: 

Hej dreng, 15 år.

Det er et rigtigt godt spørgsmål du kommer med og mange drenge oplever det samme som dig. Du skriver at den jo normalt virker fint, så er problemet nok præstationsangst. Præstationsangst er når man bliver nervøs og bukker under for presset. Du kan sagtens have lyst og glæde dig, og så samtidig være nervøs.Der er ikke noget i vejen med dig, og det er noget mange drenge oplever.
 

Mit råd vil i første omgang være at prøve at snakke om det, det kan være svært, men det kan give dig en sikkerhed i at I begge to ved hvad der sker. Tænk på, hvis du begynder at føle dig presset, at det ikke behøver at handle om, at I død og pine skal knalde, tag det stille og roligt. Der udover så vil jeg råde dig til at gøre alt hvad du selv tror virker, da det ofte kan hjælpe, hvis man tror nok på det.

Med venlig hilsen

Sune

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program