skæv pik

brevkassespørgsmål

skæv pik

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 4 måneder siden

Hej. Men pik er skæv til venstre side. Det er træls selvom man kun kan se det når den er stiv. Men er det noget man kan ændre? Hvad kan det skyldes? Jeg søger ALLE svar, bare ikke noget med at gå til lægen eller få andre til at se på det. Vil gerne selv kunne ordne det. Og ændrer det sig med udviklingen? Kærlige hilsner N

Svar: 

Hej Dreng.

Det er supergodt du spørger når du er i tvivl, og jeg vil gerne hjælpe dig lidt. Det bliver dog lidt sværere af, at du ikke skriver hvor gammel du er, men jeg skal prøve.

Nu ved jeg ikke præcis hvor skæv din pik er. Mit svar vil afhænge af om den er så skæv at det fysisk generer dig. Altså om det gør ondt når den er stiv.

1) Hvis det gør ondt, kommer jeg til at give dig det svar som du ikke vil have, at du skal tage den videre til din læge. Han kan i så fald få dig sendt til en operation og få rettet den ud. Men det er som sagt kun hvis du er generet fysisk af den.

2) Hvis det ikke gør ondt, så må jeg bare sige at du er en af næsten alle, der har en mere eller mindre skæv pik. Det skyldes ikke noget og der er ikke noget at gøre ved det. Det er bare sådan kroppen er. Der går endda historier om at skræddere i gamle dage skulle spørge om man "hænger til højre eller venstre" når man skal have syet bukser, for at kunne lægge lidt ekstra til i den side. Jeg tror det er vandrehistorier, men jeg vil bare prøve at fortælle hvor normalt det er.

Det skal lige siges at hvis du ikke er færdigudviklet (nogle drenge er først færdigtudviklede som 18-20 årige) kan det ændre sig under din udvikling, men det er ikke sikkert.

Så... hvis det ikke gør ondt når den er stiv, er der ikke noget at være bange for.

Jeg håber du kan bruge det til noget, ellers må du skrive igen.

Med Venlig Hilsen

Sune

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program