ked af det

brevkassespørgsmål

ked af det

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 4 måneder siden

Jeg har de sidste 14 dage oplevet at jeg ofte bliver ked af det og græder uden jeg har en forklaring på hvorfor. Er det normalt.

Svar: 

Hej med dig

Ja, det er normalt. Ens humør kan svinge meget og sommetider er det ikke sikkert man lige ved hvorfor man er ked af det, eller omvendt, hvorfor man en dag bare fløjter når man går ned ad gaden.

Sommetider kan det også være at man ved hvorfor man er ked af det, og så handler det om at man skal have snakket med en om det. Måske er det nok bare at snakke om det og sommetider skal man gøre et eller andet mere ved det, så man kan blive glad igen.

Du er 14 år og når du er teenager sker der en masse med ens krop og ens forhold til familie og venner. Måske er der et eller andet som du måske synes er lidt svært og så kan det ligge inden i og gør dig ked af det en gang imellem.

Jeg synes, du skal prøve at snakke med dine forældre om det. Fortæl dem det du har fortalt mig og måske er det rart bare at få sagt, at du tit har oplevet at blive ked af det, specielt de sidste 14 dage. Måske kan i også prøve at snakke om hvorfor du bliver ked af det.

Det er meget nemmere at finde ud af, når du snakker med en voksen om det. Mange gange finder man ud af hvorfor man er ked af det, mens man snakker om det. Og det er rart.

Hvis du mangler en anden voksen at snakke med, så kan jeg foreslå dig, enten at skrive til mig igen, eller også prøve vores chat. Den har åben hver mandag til torsdag 14-19 og her kan du anonymt chatte med en voksen der også vil lytte og prøve at hjælpe.

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program