Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 14 år 2 måneder siden

Jeg er en 16 årig pige der har onaneret siden jeg kan huske det og jeg finder du yderst normal. Det er noget jeg holder meget af og det holder mig afstresset. Det er ikke så nemt for mig og det har taget mig mange år om at stille disse spørgsmål: Hvordan onanerer man? For den ENESTE måde jeg hører piger snakke om er ved at "give sig selv finger" som de kalder det. Men sådan GØR og har jeg altså ALDRIG gjort. Jeg har skam prøvet at få "følelsen" ud ved hjælp af fingrene men det kan jeg altså ikke? Jeg ligger på et blødt, men ikke alt for blødt underlag og så gør mit underliv cirkulerende bevægelser, i samme hurtige tempo. Jeg kan styre det 100% og jeg kommer hver gang, det er helt normalt for mig. Men det får mig til at tænke på om jeg er den ENESTE der gør det på den måde? Det er også som om at den "form" for onani slet ikke eksisterer. Og hvis det er udbredt hvorfor er drenge så ikke klar over at der er NOGEN der gør det på den måde, hvis det altså ikke kun er mig? Det er ikke fordi at jeg vil vide om det kan lade sig gøre at onanere på den måde, for det ved jeg jo at det 100% kan, men hvorfor hører jeg så aldrig om det? Kh, pigen der virkelig har brug for at få det spørgsmål besvaret!!

Svar: 

Hej til pigen der har brug for at få besvaret et spørgsmål.

Tusind tak for dit brevkassespørgsmål om onani. Jeg bliver så glad når jeg læser at du onanerer og finder det helt normalt. Men at du skulle være den ENESTE der onanerer som du gør vil jeg gerne være med til at fortælle dig, at det er du absolut ikke.

Dit spørgsmål lyder således: “Hvordan onanerer man?” Der er rigtigt mange måder at onanere på, oftest handler det om at stimmulere sig selv ved at berøre kønsorganerne direkte på de mest følsomme steder, med fingrer, dildo eller andre hjælpemidler.

Man kan også onanere mere indirekte, som er måden du har fundet ud af fungere for dig. Nemlig ved at bevæge underlivet i cirkulerende bevægelser mod et underlag som ikke er for blødt. Herved stimmulerer du ikke klitoris så direkte som hvis du burger fingrerne. Man kan onanere ved at trykke, gnubbe, knibe sammen og slappe af i underlivets muskler eller lade lårene gnide mod hinanden så kønslæber og klitoris stimmuleres mere indirekte. Der er ikke nogen forkert eller mere rigtigt at onanere på. Grunden til at du føler dig som den eneste, kan være at der ikke bliver talt så meget om onani på den måde, man hører mest om onani direkte på klitoris.

På dit spørgsmål om hvorfor drengene ikke ved man kan onanere på den måde, kan jeg kun svare, at jeg forestiller mig, at der ikke er nogen som har fortalt dem det. De vil helt sikkert gerne vide at man også kan stimmulere sig selv på den måde. De er nysgerrige og interesseret i at vide hvad piger gør. Hvis du er modig og har tillid til nogle af drengene kan du jo tale ded dem om at der er mange måder piger kan onanere på. Du behøver ikke fortælle dem hvordan du selv gør, men at du ved og har læst at der er andre måder end at "give finger".

Det allervigtigst er at holde fast i det man bedst selv kan lide og være nysgerrig og afprøve nye måder. Jo mere man lærer sig selv at kende jo bedre er man til at fortælle hvad man kan lide og ikke bryder sig om.

Du kan eventuelt bruge dine venninder til at tale med om hvordan de gør, så kan I lære noget af hinanden. Det kan være grænseoverskridende at sætte ord på hvordan man onanerer. Men det kan hjælpe jer til at lære jeres krop at kende.

Det er aldrig rart at føle sig som den ENESTE. Så jeg håber at dette svar kan styrke dig i at du slet ikke er den ENESTE der onanerer som du.  

Med venlig hilsen Mette

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program