Brug for en til at hjælpe mig af med sorgen...

brevkassespørgsmål

Brug for en til at hjælpe mig af med sorgen...

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 14 år 1 måned siden

Hej Cyberhus .. Jeg har haft noget kørende med en dreng i lidt over to år, jeg har svært ved at glemme ham selvom det er lang tid siden han gjorde det forbi. Han ville være venner med mig men det kunne jeg ikke klare. Jeg savner ham inderligt meget og jeg skrev en stil om det i november måned hvor jeg skulle skrive en stil om det at miste, fordi en fra min klasse lige var død . Ved ikke om i har hørt om det, drengen hed S? But anyway, jeg ønsker at nogen læser min stil så de kan hjælpe mig af med smerten s; . Det er sådan at jeg har fået kæreste på igen og selvfølgelig er jeg forelsket i ham , men det er og bliver aldrig det samme . Måske kunne jeg få en e-mail jeg kunne sende stilen til? Mvh. Den ullykkelige .

Svar: 

Hej den ulykkelige.

Jeg synes det er godt at du beder om hjælp til at komme af med din sorg, for det er bestemt ikke rart at du går og savner din ekskæreste inderligt og føler dig ulykkelig. Det er aldrig nemt når ens kæreste gør det forbi, og jeg kan godt forstå at du ikke kunne være venner med ham bagefter. Det kan være svært, når man stadig er glad for den anden.

Du fortæller også at en af dine klassekammerater døde og at i så i skolen skulle skrive en opgave om det at miste. Det synes jeg er en god ide. For det kan være svært at miste en man holder af. Og måske har det gjort at du har tænkt endnu mere på din ekskæreste

Du vil gerne have hjælp til at komme af med sorgen, og det virker for mig som om at du gerne vil lægge det bag dig og komme videre. Og det synes jeg er en god ide og jeg har et forslag til dig. Men først vil jeg lige fortælle dig noget:

Det er sådan at man kan blive forelsket mange gange i sit liv, og hver forelskelse er ny og føles anderledes. Ligesom at hvis det går forbi, så føles det også anderledes og gør ondt, selvom man måske har prøvet det før. Men det er vigtigt man prøver at give slip på de gamle følelser og for at gøre ordentligt plads til de nye. Når der er plads til de nye følelser, så kan man nemlig blive rigtig forelsket igen.

Derfor synes jeg det er godt at du gerne have at der er nogen der læser din stil, så du kan få hjælp til at komme af med smerten. Så mit forslag er at du skriver eller lægger din stil ind i "fortæl din historie" eller i skriveværkstedet i biblioteket her i Cyberhus. I fortæl din historie eller i skriveværkstedet, er der andre som kan læse din stil og skrive kommentarer til den eller til dig. Måske er der andre der har mistet sin kæreste og kan kende dine følelser.

Når du har gjort det, så synes jeg at det skal være din måde at give slip på, så du kan komme videre og sige farvel til smerten. Når du lader dig selv give slip, så kan det være at dit savn forsvinder ligeså stille og at du bedre kan nyde din nye forelskelse og kæreste.

Jeg har anonymiseret navnet i dit brev. Husk at gøre det samme i din stil, hvis du vælger at lægge den ud på Cyberhus.

Jeg håber du kan bruge min forslag. Det er ikke meningen at du skal gå og være ulykkelig, så nu skal du gøre dig klar til at komme videre. Jeg vil se frem til at læse din stil i et af rummene her i Cyberhus.

Venligst Bibi

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program