Ferie

brevkassespørgsmål

Ferie

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 2 uger siden

Hej. Jeg er på ferie! Og når jeg kommer hjem fra ferie normalt plejer jeg at være ekstremt ked af det, og begynde at græde i dagevis, fordi jeg sådan savner samværet på ferien. Hvad kan jeg gøre for, at gøre det bedre? Jeg vil helst ikke "snakke med mine venner eller familie" om det.. :-) Mig.

Svar: 

Hej

Jeg kan forstå at du er meget ked af det når I kommer hjem fra ferier, fordi du savner samværet. Jeg tænker det betyder, at i har det godt når i er på ferie, og det er dejligt. For at du ikke skal blive så ked af det når i kommer hjem, kan du prøve at skabe den form for samvær når I er hjemme også. Hvis I havde noget mere af det i hverdagen, villle du måske ikke blive så ked af det.

Du skriver, at du helst ikke vil snakke med din familie om det. Måske behøver du ikke snakke med dem om at du er ked af det, men bare fortæl dem at du gerne vil lave noget mere sammen med dem. Du kan også komme med konkrete forslag til hvad I kan lave og spørge om de vil være med.

Når man er ked af det er det som regel rart at snakke med nogen om det. Så jeg vil alligevel foreslå dig at du prøver at snakke med nogen når det sker. Det behøver ikke være venner eller familie. Det kan fx være en lærer. Du kan også bruge vores chatrum, hvor du kan have anonyme samtaler med nogen fra Cyberhus.

Venlig hilsen Denise

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program