"sex"

brevkassespørgsmål

"sex"

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 1 uge siden

Hej, har et sprøgsmål, som jeg virkelig håber i vil svare på. Jeg er tit sammen med min kæreste (han er ½ år yngre end mig) og vi har været sammen i snart 1½ år nu. Vi har talt om sex, men mener begge, at vi skal vente til efter vi er blevet 15, da vi syntes det er bedst (må heller ikke for mine forældre før) Men vi har overnattet hos hinanden flere gange, og vi har da også sovet sammen i "næsten ingen tøj" (*undertøj/shorts og bar overkrop) -dog uden at have sex. Hvis vi er adskilt, kommer jeg nogle gange til at "drømme" om ham, hvor jeg forestiller, at vi har sex... og så savner jeg ham virkelig.. Problemet er bare, at han er begyndt, når vi kysser, at lægge sig ovenpå mig, og lade som om vi har "sex" (-det vil sige, at vi har tøj på og alt det der, men han har for det meste stiv pik, og skubber hans underliv frem og tilbage mod min mave/mit underliv, så det næsten føles / ser ud som om vi har sex... Og hvis jeg ligger på siden, tar' han mig på røven, og skubber mig ind mod ham) Jeg vil ikke sige, at det er ubehageligt, men synyes heller ikke det er vildt dejligt. Syntes nærmere det er lidt mærkeligt.. Kan godt lide, når vi ligger ovenpå hinanden, men de der "bevægelser" virker lidt underlige, når vi har tøj på og sådan.. Jeg elsker ham virkelig højt og nyder, når han tar på mig, men jeg ved ikke om jeg skal fortælle ham, at jeg ikke syntes det er så dejligt, når han lades som om vi har sex.. Er bange for, at han skal blive ked af det, og blive usikker på sig selv, og på sex.. Jeg tror nemlig, at han føler sig næsten klar til det, selvom vi er enige om at vente... Er også bange for, at han vil misforstå mig, og ikke tør røre ved mig længere.. Det er jo heller ikke fordi jeg syntes det er trælst, det han gør, det føles bare lidt akavet.. hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Hej pige 14 år

Skønt at du har fundet en som du elsker, og som du nyder at være sammen med.

Det er rigtig dejligt at høre, at i har talt om at vente med at have sex, til i begge er gamle nok og vigtigst af alt, i skal også begge føle jer klar, fordi der er mange følelser forfundet med sex.

Det kan være en god ide, at du får fortalt din kæreste hvor dejlig han er, men at du har det lidt mærkeligt med at han skubber sit underliv frem og tilbage, fortæl først alt ved ham, som du rigtig godt kan lide, så det ikke bliver gjort til noget negativt.

Han kan sagtens føle at han er klar nu til at have sex, derfor er det også vigtigt at du får fortalt ham om dine tanker og følelser, ellers kan du istedet komme til at skubbe ham væk, fordi du ikke føler dig klar endnu.

Det er helt naturligt at føle sig usikker og bange for at den anden misforstår, men det kan sagtens være han selv er nervøs for hvad du tænker og føler.

Mange Hilsner

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program