hvordan ?

brevkassespørgsmål

hvordan ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 13 år 11 måneder siden

hej men jer ! håber virkelig at i kan svare på mit spørgsmål : jeg mistede min bedste veninde for snart 3 år siden og siden da har jeg brudt fuldstændig sammen bare jeg bliver mindet lidt om hende hvordan får jeg en normal hverdag igen hvor hun kan være i min tanker men at jeg ikke bryder sammen

Svar: 

Hej Du,

Det er rigtig hårdt, når man mister en man holder af. Og det er godt, at du har skrevet til brevkassen, for du har brug for hjælp til at komme videre i din sorg.

Du fortæller, at det snart er 3 år siden at du mistede din veninde, og at du stadigvæk ikke kan mindes hende uden at bryde fuldstændig sammen. 3 år er rigtig lang tid at have det sådan - og det er vigtigt, som du selv skriver, at du får skabt en normal hverdag, hvor du kan være glad når du mindes Jeres tid sammen.

Du har brug for hjælp til at få snakket om tabet af din veninde. Du skal have snakket om, hvordan du mistede hende og alt det, som du savner ved hende - så du bliver opmærksom på alle de følelser du omkring det. Først når du har styr på det, vil du blive i stand til at mindes hende med glæde.

Måske kender du en voksen, som du kan snakke med om dine følelser i forhold til din veninde? Hvis tabet af din veninde fylder så meget, at du ikke rigtig kan få din hverdag til at fungere, kan det være, at du skal snakke med nogen, som har mere erfaring med sorg og det at miste. 
Jeg ved ikke, hvordan du har mistet din veninde, så derfor kan jeg ikke henvise dig til en bestemt samtalerådgivnng. Jeg synes derfor, at du skal kigge forbi vores Chatrådgivning her i Cyberhus. Her kan du chatte med en rådgiver om, hvor du kan få den rette hjælp. Chatrådgivningen er åben mandag til torsdag kl. 15 -19.  

Du skal vide, at det er muligt for at dig at komme videre - du kan nå til det punkt, hvor du med et smil på læben kan mindes din veninde. Men det kræver, at du får snakket om dine følelser.

Jeg håber, at du vil søge hjælp, så du igen kan blive en glad pige.

Mange hilsner
Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program