mistanke om affære

brevkassespørgsmål

mistanke om affære

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 13 år 10 måneder siden

Hej .. Jeg er en pige, som er meget fortvivlet. Jeg har en stærk mistanke om at min mor er min far utro, de har været sammen i 13 år. Min mor har tabt sig meget det sidste års tid, så har derved fået meget mere selvtillid, hvilket vi alle kan mærke herhjemme. Men på de seneste har mine forældre diskuteret ufatteligt meget, hvilket er gået udover mig og min lillebror. Jeg bygger min mistanke på, at jeg "kom til" at læse mine mors beskeder på hendes mobil. Deri havde hun skrevet til et ukendt nummer "kom og knep mig" osv. Personen har også skrevet tilbage, at det var træls hun brændte ham af i sidste øjeblik mm. Mine forældre havde også en gang holdt noget fest, hvor min far var gået tidligt i seng, hvor jeg så lå vågen i min seng, og kunne høre nogen kysse i stuen, og der var kun min mor, og manden, som jeg mistanker, min mor har en affære med ... Jeg har selvfølgelig ringet til manden, uden jeg har sagt noget, og mandens navn passer meget godt med, den mand min mor sad i stuen med dengang.. Her er så mit spørgsmål: Hvad fan... gør man i sådan en situation? Jeg ved ikke, om jeg tør og konfrontere min mor med mine mistanker, eller om jeg bare er helt ude på landet med det her, eller om jeg burde fortælle min far om det? - det skal siges at mine forældre er gået så langt, at min mor har bedt min far om at gå til pskolog, hvis de skulle fortsætte sammen, fordi hun mener han er meget jaloxi anlagt, dette vil jeg give hende delvis ret i, men jeg ved ikke om hun bare prøver og skyde hendes eget problem væk, og på den måde, gør min far til et problem?? - mine forældre har heller ikke fortalt mig, at min far er begyndt til pskolog, dette har jeg også "kommet til" at læse på deres beskeder til hiananden over mobil. Jeg er godt klar over det er forkert, men nu synes jeg bare det hele er endnu mere besværligt :-( - håber i har nogen gode råd, som jeg virkelig kan bruge, for jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre .. Den fortabte.

Svar: 

Hej med dig..

Øv, det er et svært situation du står i og jeg kan godt forstå du er usikker på hvad du skal gøre. Derfor er det super godt at du har søgt råd, og jeg vil prøve at hjælpe dig så godt jeg kan.

Som du selv skriver, så er det ikke okay at kigge i andres private ting, såsom din mors sms`er, men sket er sket og nu står du med en viden som er svær at stå med.

Ud fra det du skriver, så lyder det til at dine forældre lige nu har det svært i deres parforhold og det er der sådan set ikke noget underligt i. Alle ægteskaber har op og nedture, det kan ikke undgås. Jeg synes det lyder til at de prøver at gøre noget ved det, for eksempel er din far startet til psykolog.

Du har ikke fået noget at vide og det er en beslutning dine forældre har taget. Der er ting som forældre ikke behøver at dele med sine børn, fordi det enten er private ting eller noget som børnene ikke behøver at bekymrer sig om, og det er fint nok. Dine forældre har besluttet ikke at fortælle det her.

Men du ved noget og du ved sikkert ikke det hele og derfor er det svært at få brikkerne til at passe sammen. Det kan være ret forvirrende og hårdt at gå rundt med.

Jeg er helt enig med dig i, at du bliver nød til at gøre noget, fordi du skal ikke gå rundt med den viden alene og du har brug for at få afklaret nogle ting.

Jeg synes det er vigtigt at du ikke først går til din far, fordi det handler om din mor og noget du ved om din mor. Derfor må du, selvom det er svært, få meldt ud til din mor. Vær ærlig og fortæl det som det er, det med sms`erne, festen og at du synes det er svært at gå rundt med den viden

Jeg kan foreslå dig at skrive et brev først, hvis det er for svært at sige direkte, fordi på den måde kan du få det ud og så kan din mor tage ansvar for at i får snakket sammen.

Om du også skal snakke med din far, synes jeg er op til dig og din mor, men mest din mavefornemmelse. Men start med din mor.

Hvis du står og for brug for en helt anden voksen, så vil jeg foreslå dig chatten her i Cyberhus. Her kan du chatte anonymt med en voksen, som vil lytte og prøve at hjælpe dig.

Det er vigtigt at du ikke kigger mere i din mors sms, fordi du får på den måde kun dele af sandheden og det vil forvirre dig en hel del mere..

God sommerweekend trods alt..

Venligst

Erroll

 

 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program