onani

brevkassespørgsmål

onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 13 år 9 måneder siden

Hej. Jeg onanere tit men jeg vil gerne have lidt inspiration til hvordan jeg ellers kan gøre. Når jeg onanere er det ikke altid jeg får orgasme. Jeg starter med at kærtetegne på min krop derefter begynder jeg at gnubbe til på klitoris. imens stikker jeg nogle fingre ind i skeden og så harf jeg den anden hånd fri. Så me den kan jeg stimulere klitoris :) jeg begynder at syntes det bliver kedeligt når jeg laver det hele hver gang. Derfor vil jeg gerne have inspiration til andre måder at opnå orgasme :) MVH. anonym

Svar: 

Hej pige 13 år

Dejligt at høre at du er startet så tidligt med at udforske og undersøge din krop ved at onanere.

Jeg vil forsøge at give dig lidt ny inspiration.

  1. Sæt eller læg dig godt til rette på sengen med et håndspejl mellem benene og begynd at undersøg hvordan din skede ser ud, prøv også at holde kønslæberne til side, så du kan se din skedeindgang. Det er en god måde at lære din krop at kende på og på den måde kan du se og udforske hvad du synes er dejligt og knap så rart.
  2. Badet kan være et ret spændende sted at onanere. Start med at sæbe dig ind over hele kroppen, giv dig gerne god tid, kærtegn dig blidt omkring brsytvorterne, gerne i forskelligt tempo, når du kommer ned til skeden så giv dig god tid, der kan være stor forskel på højre og venstre side af klitoris. Du kan også bruge bruseren, men pas på med at bruge bruseren direkte på klitoris det kan godt gøre lidt ondt, gør istedet omkring, skift mellem bløde og lidt hårde stråler.
  3. Små erotiske noveller kan sætte lidt skub i fantasien
  4. Skift mellem hårde og bløde bevægelser
  5. Prøv at ligge dig på maven istedet for ryggen, gnid dig op af noget eks. din dyne, bamse, stol eller noget helt andet.

Håber du kan bruge inspiratioen.

Mange Hilsener

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program