hvordan gør man?

brevkassespørgsmål

hvordan gør man?

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 13 år 8 måneder siden

Hej jeg hedder Timo og kunne sindsyg godt tænke mig og lave en hjemmesiden, men ved godt nok ikke hvordan jeg skal gøre. Jeg har hørt, at man kan lave en hjemmeside gratis? Jeg mistede min super dejlige kæreste for et år siden, og kunne så godt tænke mig og lave en mindeside om og til hende. For at hjælpe mig selv videre i sorgen, og for at andre kan lærer hendes fantastiske personlighed og kende. det er måske dumt jeg er 17 år gammel og ikke aner hvordan man gør, men please hjælp mig, vil så gerne i gang med hendes mindeside. Hilsen Timo

Svar: 

Hej Timo

Tak for dit spørgsmål. Det er på ingen måde dumt! Jeg synes det er en smuk tanke at du vil lave en mindeside til din kæreste.

Der findes en række gratis hjemmeside-værktøjer, der kan hjælpe dig med at få startet på en hjemmeside. 123hjemmeside, bricksite eller mono er gode. Her får en række skabeloner som du kan bruge til dine billeder og det tekst, du gerne vil skrive. Hvis man ikke ved ret meget om at lave hjemmesider, er disse sider et godt sted at starte.
Hvis man gerne vil have større frihed til at lave det, man har lyst til uden skabeloner, kan man gå i gang med et hjemmesideprogram. Det kræver dog at man først sætter sig ind i en del teknisk. Man skal selv købe et domæne (en www-adresse) og noget plads på et webhotel, hvor hjemmesiden kan ligge.
Hvis du gerne vil lave en side fra bunden kan du blandt andet finde hjælp her.

Uanset hvordan du vælger at lave hjemmesiden, er det et spændende projekt at gå i gang med. Jeg vil anbefale at du starter med at overveje hvad du gerne vil have på siden inden du går i gang. Tag et stykke papir og begynd at skrive ideer ned. Hvad skal der stå? Hvilke billeder vil du bruge? Skal der lyd og video på siden?
Og så vil jeg anbefale dig at "Google" en hel masse inden du går i gang. Prøv at søg på "lav hjemmeside" eller "hjemmeside hjælp" eller noget i den stil. Man kan få rigtig mange gode erfaringer ved at læse hvad andre har gjort.

Held og lykke med dit hjemmesideprojekt ;-)

sommerhilsner
Jonas

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program