Jeg er så overvægtig!

brevkassespørgsmål

Jeg er så overvægtig!

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 13 år 8 måneder siden

Hej jeg hedder Claudia og jeg er altså meget overvægtig. Jeg vil vildt godt tabe mig meget mere, da jeg allerede har tabt 7 kilo, men det er ikke nok, problemet er bare, at jeg er den eneste der kan se mine alt for mange kilo. Jeg er 1.169 høj og jeg vejer 37 kilo. Jeg vil så gerne tabe mig, tænker ikke på andet end kilo og kilo og kilo og kalorier. Kan ikke lig når jeg ser mig i spejlet når jeg ser den tykke pige jeg er. Pædagogerne på mit opholdshjem siger bare, dét er noget pjat det der, du er alt for tynd det er ikke meningen man skal kunne se alle dine knogler. De truer med sende mig til en psykolog, hvis ikke jeg tager lidt på. Men jeg kan godt lide knoglerne de skal bare elske mig helt ind til knoglerne. Har i en ide/råd til hvordan jeg kan tabe mig ydeligere 7 kilo eller noget? Vil seriøst godt tabe mig og kunne se resultaterne på min krop. Håber i vil hjælpe mig med en ide og jeg ikke lyder alt for skør i hovedet. Venlig hilsen Claudia

Svar: 

Hej Claudia

Ud fra det du skriver, så har du ikke brug for at tabe dig, men faktisk har du brug for at tage på, da du er for tynd lige nu.

Derfor har Jeg sendt dit spøtrgsmål over til brevkassen "Når det gør ondt inderst inde", fordi her ved de meget mere om tanker og følelser om ens krop og vægt. Og jeg tror bedre de kan hjælpe dig med dit spørgsmål.

Venlig hilsen

Denise

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program