at sperme

brevkassespørgsmål

at sperme

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 7 måneder siden

Hej jeg hedder Rasmus og er 14 år... Min stemme begyndte og gå i overgang for 13 måneder siden, altså sidste sommerferie.. OG JEG HAR STADIG IKKE FÅET MIN FØRSTE UDLØSNING.. Jeg føler virkelig jeg er desparat, min bedstevens stemme gik i overgang præcis samme tidspunkt, og han kunne sperme et par måneder efter.. HJÆÆÆÆÆLP!

Svar: 

Hej Rasmus.

Jeg er glad for at du skriver ind til os og jeg kan faktisk godt forstå, at det er svært alt det her med at få sin første udløsning - eller at sperme, som du skriver.  Men det er helt normalt og mit råd til dig er, at du bare skal tage det stille og roligt - det skal nok komme.

Først skal du vide, at der faktisk ikke er nogen sammenhæng mellem det, at din stemme går i overgang og at du får din første udløsning. Det kan ske på helt forskellige tidspunkter.

Ud fra det du skriver, synes jeg at det lyder lidt som om, at du måske føler dig lidt presset over, at din bedste ven har fået sin første udløsning. Men du skal vide at det, den oplevelse du har er helt naturlig og mange drenge på din alder har den samme oplevelse med, at det kan være svært at vente på den første udløsning. Hvis du føler dig presset, kan det faktisk godt være svært at slappe af og nyde det, når du onanerer, og det er nødvendigt for at få en udløsning.

I forhold til din 'kamp' med udløsningen, så er mit råd til dig, at du skal finde noget, som du synes er frækt og tænder dig, som du kan tænke på mens du onanerer. Du kan eksempelvis kigge i nogle frække blade eller tænke nogle frække tanker. Det er vigtigt at du bare tager dig tid og ro, til at være alene og hygge dig med det.

Håber du kan bruge mine råd :)

Venlig Hilsen Mie

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program