Bryster

brevkassespørgsmål

Bryster

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hej mit navn er nanna og jeg vill gerne lige spørger om nogle ting 1 Hvorfor er det drenge er så vilde med bryster? 2 min kæreste bliver hele tiden stiv hver gang eg bare rør ham er det er tegn på sex? 3 hvorfor er drenge så vilde med sex? Håber i vil svare :)

Svar: 

Hej Nanna.

  1. Jeg ved faktisk heller ikke hvorfor drenge er så vilde med bryster, men jeg kan forestille mig, at det er fordi de synes, at bryster er dejlige og frække. Hvis du vil have et mere sikkert svar, så synes jeg faktisk det ville være en god ide, hvis du prøvede at spørge fx din kæreste. Han er jo en dreng og kan helt sikkert give dig et svar på, hvorfor han er vild med bryster.
     
  2. Ja man kan godt sige at det er et tegn på sex, at din kæreste får stiv penis, når du rører ved ham. Det der sker er, at din kæreste får rejsning (han bliver stiv). Det sker, når han får lyst til sex, måske fordi han ser eller rører/røres af noget eller nogen, som tænder ham. Så strømmer blod ud i hans penis og den bliver stiv, sådan at han kan have sex eller samleje. Det er et tegn på sex, på den måde at han får lyst til sex, men du skal helt bestemt ikke føle at du SKAL have sex med ham, bare fordi han får rejsning. Det er noget du skal gøre, når I begge har lyst og har det godt med det - det haster ikke. Så når han får stiv penis er det faktisk mest et tegn på at han rigtig godt kan lide dig og tænder på dig.
     
  3. Jeg ved faktisk ikke præcis hvorfor drenge er så vilde med sex. Men hvis vi nu skal sige konket i forhold til din kæreste og hvis han har nogenlunde samme alder som dig, så kan det være fordi han er i en alder, hvor der er en masse hormoner, som ræser rundt i hans krop og så er det helt normalt at han tænker meget på sex.

Jeg håber du kan bruge mine råd :)

Venlig Hilsen Mie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program