Er jeg forelsket?

brevkassespørgsmål

Er jeg forelsket?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hej Brevkasse. Jeg er en pige på fjorten år. Jeg vil sige at jeg er godt ude i det med drenge, og jeg har prøvet det meste, men når jeg tænker mig om er jeg ikke klar over, om jeg ved hvad det vil sige, at være forelsket. Nu er det sådan at jeg omkring april 2010 havde noget kørende med en dreng, efter to ugers tid gik det lidt galt, da vi i en kort periode mistede lidt kontakt. Hans far bor tæt på hvor jeg bor, så vi er tit ude om aftenen og gå ture med hans hund. I perioeden fra maj til november her, har vi af og til haft kysset hinanden farvel på munden, når vi var færdige med at gå tur. Her for fire dage siden, var vi endnu en gang ude at gå. efter en halv time hvor vi bare havde gået på en venskablig måde med armene om hinanden, tog han mig i hånden og flettede sine fingere med mine. da vi skulle sige farvel til ham og hans hund, sagde jeg farvel til hunden Luna, nogle meter væk fra ham, jeg gik hen mod ham, med armene ude til siden og sagde "faaaarvel". han kiggede bare på mig og så kyssede han mig på munden. .. Jeg blev så glad, for jeg havde håbet på det hele aften. Da jeg kom hjem skrev jeg i en sms "hvorfor kyssede du mig?" men han svarede "det ved jeg ikke." efter nogle smser frem og tilbage fortalte jeg at jeg nok er lidt vild med ham, og efter lidt svarede han at han godt kan lide mig. Her til aften skulle vi ud at gå, vi plejer normalt at gå ved 21 tiden, jeg ringer kvart i ni til ham, den går på telefonsvare, og det gør den også de tre efterfølgende gange jeg forsøger. jeg opgiver efter at jeg også har skrevet tre smser til ham. Jeg bliver helt trist og sætter mig til at hører trist kærligheds musik i mens jeg begynder at fælle nogle tårer. Jeg har det som om at jeg mangler noget, når jeg er helt alene, jeg føler at jg mangler ham? Kan det være forelskelse? Mange gange undskyld den lange historie, men følte at jeg måtte skrive det ned. Hilsen AB.

Svar: 

Hej AB

Du skal slet ikke undskylde for at du skriver, det er det vi er her for:) Jeg kan sagtens forstå at du er lidt forvirret over, om du er forelsket i drengen. Det lyder til, at i har et godt forhold, og ihvertfald godt kan lide hinanden. Når man er forelsket i en dreng, kan man opleve, at man har svært ved at tænke på andet end ham. Ens tanker kredser hele tiden om, hvad han nu laver, og om hvor dejlig han er. Når man er forelsket kan man blive helt varm og glad indeni når man er sammen med drengen, som man er forelsket i eller bare når man tænker på ham. På samme tid er der også andre følelser. Man kan blive nervøs og bekymret for, om han nu har det på samme måde, om han også synes man er sød og dejlig.

Ud fra hvad du skriver, så kan det godt lyde som om, at du er lidt forelsket i drengen. Hvis du har lyst til at i skal være kærester, er det måske en god idé at få afklaret om han er sikker på at han også godt kan lide dig. Du kan enten spørge ham, eller vente lidt og se hvad der sker den næste tid. Måske bliver det til endnu flere hyggelige gåture med hunden, og endnu flere kys.

At du oplever at blive ked af det, da han ikke tog telefonen, da du ringede, er fordi du er så glad for ham, og frygter at miste ham. Så kan man godt blive ked af det, selv over ubetydelige ting. Men måske lavede han lige nogle andre ting, da du ringede, og kunne ikke tage telefonen? Hvis du oplever ikke lige at kunne få fat på ham en anden gang, så synes jeg du skal prøve at undgå at blive ked af det, og istedet lave nogle andre ting indtil han ringer. Du oplevede at du følte dig helt alene uden ham, og det kan jeg godt forstå ikke er en rar følelse. Men du er jo sikkert vant til at lave en masse andre ting end at være sammen med ham, så det synes jeg du skal fortsætte med når i ikke lige kan ses. Så tænker du også på noget andet end hvor meget du savner ham.

Men ellers synes jeg at du skal nyde at du har fundet en dejlig dreng som du godt kan lide, og som du måske får lidt sommerfugle i maven af at være sammen med:)

Måske vil det også være rart for dig at snakke lidt med din mor, søster eller en god veninde, om hvordan du har det med drengen, og måske de også kan hjælpe dig hvis du bliver i tvivl om nogen ting.

Held og lykke med det.

Mange hilsner

Heidi

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program