bh'er

brevkassespørgsmål

bh'er

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 13 år 4 måneder siden

hej jeg er en pige på 12. år og her kommer mit spørgsmål: mange af mine veninder går med bh'er men jeg gør ikke. de siger jeg skal prøve det men er lidt i tvivl om det er for tidligt. jeg er bare lidt i tvivl om det er mig der er langsom eller dem det er hurtige? skal jeg gøre som mine veninder siger? håber i vil hjælpe mig!

Svar: 

Hej med dig

Kroppe er forskellige og udvikler sig også forskelligt og i forskellige tempoer. Måske er dine veninder mere udviklet og føler de har brug for en BH til lidt støtte. Det kan også være de bare syntes de er flotte og syntes det er smart at gå med dem.

Jeg syntes selv du skal vurdere om det er noget du har lyst til. Jo ældre du bliver jo mere vil dine bryster vokse og en dag så bliver du nød til at gå med en BH, så tiden skal nok komme bare rolig du har et helt liv til at gå med BH :-)

Det du kan prøve er at du kan forsøge dig med en billig BH, prøve at gå med den derhjemme og se om det er noget du kan lide at have på og om det føles rigtig. Hvis ikke syntes jeg du skal vente også selvom dine veninder går med dem nu, fordi tiden skal nok komme.

Held og lykke i fremtiden mvh. Malene

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program