Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hej Hvordan foregår hele prossen når ham dyrker sex??

Svar: 

Hej med dig..

Jeg er lidt usikker på hvad du mener, fordi sex er mange ting og der er bestemt måde at gøre det på. Når man er ung og skal til at igang med sex, så handler det meget om at lære sin egen krop at kende, at onanere og finde ud af hvad er dejligt og hvad er ikke dejligt.

Når man så finder en man rigtig godt kan lide og måske bliver kærester, så kan man begynde at lære den andens krop at kende og finde ud af hvad den anden kan lide og ikke lide. Og når man så er klar og når begge to har lyst så kan mna have sex med hinanden.

Hvordan det skal være er noget som du bestemmer sammen med den du skal have sex med. Men det er fint at være nysgerrig på det og finde ud af en hel masse ting først. Jeg har her tre forslag til hvor du kan læse og se mere om sex, måske kan du finde svar på dine spørgsmål her.

Tjek vores info side i Lystværelset, her er der alle mulige små film og artikler om sex. Måske kunne det hjælpe. Vi har også en brevkasse der hedder "sex, lyst og erotik" som du kan skrive direkte til, hvis du har flere spørgsmål.

Der er også noget der hedder sexlinien for unge og her kan du også finde alle mulige ting. De har også en brevkasse som du kan skrive til.

Så fandt jeg lige den her bog, som du kan låne på de fleste biblioteker. Den skulle være ret god og du kan læse lidt om den her.

Så det handler bare om at undersøge og være nysgerrig, men du skal også vide at sex handler meget om at hygge sig og have det sjovt med sin kæreste, og på den måde lærer man at have sex.

Kan du have det godt..

Venlig hilsen Rikke

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program