onani

brevkassespørgsmål

onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 13 år 4 måneder siden

hej brevkasse. Jeg onaner 1 gang om dagen og vil gerne vide om der kan ske noget med min sæd hvis jeg onaner fler gange om dagen? Og så til noget helt andet hvad heder den stiling når man har hele hånden oppe i kvindens skeden (synes den er fræk) hilsen dreng 15 år

Svar: 

Hej dreng 15 år.

Tak for dine spørgsmål til cyberhus.

Der kan ikke ske noget med din sæd selvom du onanerer flere gange om dagen. Blot vil der ikke komme lige meget sæd hver gang, men det har ingen betydning for den nydelse det kan være at onanere.

Angående dit spørgsmål, hvad det hedder når man har hele hånden oppe i kvindens skede, kan jeg fortælle dig, at det beskrives med det engelske/ amerikanske udtryk "fist fucking" hvor "fist" betyder hånd på dansk, og "fucking", ved du sikkert betyder "bolle". Selvom du synes det er frækt, vil jeg råde dig til at passe på med at gøre det ved en pige. Man stikker ikke bare uden videre hele sin hånd op i pigens skede. Der er rigtigt mange ting som skal gå op i en højere enhed for at det kan lade sig gøre. Det kræver stor tillid, "grundig opvarmning", at begge parter har lyst til at dette skal ske, at pigen er tryg og kan slappe af, at begge er liderlige og våde og meget, meget mere. 

Hilsen Mette.

 

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program