onani

brevkassespørgsmål

onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 13 år 3 måneder siden

hvordan onaner man

Svar: 

Hej pige på 16 år.

Tak for dit spørgsmål omkring hvordan man onanerer - jeg vil gerne prøve at give dig et svar omkring hvordan piger kan onanere.

For det første kan det være meget forskelligt hvordan piger onanerer. Det handler om at hver pige skal lære sin krop at kende, for at finde ud af hvad man tænder på og hvad man har lyst til. Når piger bliver tændte, så kan de oftest mærke det i deres underliv, det bliver varmt og man kan mærke at man bliver våd mellem benene. Det er helt naturligt og så kan man få lyst til sex eller onani.

Hvis du tænker på at du selv skal prøve at onanere, så synes jeg du skal starte med at røre ved dig selv, for at finde ud af hvor du har følsomme punkter. De følsomme punkter kan være dine bryster, dine inderlår, dine baller osv. Du kan selv bedst mærke hvad du synes tænder dig, for det er forskelligt.

Mange piger oplever at de synes det er rart at onanere ved at stimulere klitoris med deres fingre eller stikker deres fingre op i skeden - det er en måde at onanere på. Man kan også bruge sex-legetøj som en dildo eller måske se porno. Hvis du prøver, så kan du mærke hvordan du kan lide at gøre det. Man må gerne prøve sig frem og være nysgerrig. Din krop skal nok fortælle dig, hvad den kan lide og på den måde lærer du hvordan du gerne vil onanere.

Jeg synes du skal prøve at læse denne artikel: onani for piger. Den ligger under tips og info her i Cyberhus Lystværelse. Du kan læse den ved at trykke her. Artiklen fortæller en masse om onani for piger.

Håber du kan bruge svaret.

KH. Bibi

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program