hjælp skader mig selv og hader mine ar

brevkassespørgsmål

hjælp skader mig selv og hader mine ar

brevkassespørgsmål af
Anonym
23 år
Oprettet 13 år 1 uge siden

Hej jeg er en pige som skader i mig selv.. Jeg har gjord det siden jeg var 13 år. jeg har oplevet vold 4-5 gange i mit liv.. Siden jeg var barn indtil jeg blev voksen pige.. snakkede ikke med nogen om det.. Og hvor dårligt jeg havde det.. selv mine forældre slog mig hele tiden.. Fik det psykisk dårligt.. Jeg har haft en rigtigt hårdt barndom Siden jeg var lille pige.. Begyndte derefter med at isoleret mig.. tilsidst da jeg blev ældre blev det værre og værre for mig.. Kunne ikke stoppe med at skade mig selv.. har skadet mig selv over alt i min krop.. :'( Men ingen kan se det kun mig.. Blev meget ked af det.. Bagefter begyndte jeg at pille i mit ansigt hvor jeg fik mange små ar. Men der kan alle se det.. :'( Begyndte at dække det med brun creme.. Senere begyndte jeg at plukke mine øjenvipper og øjenbryn.. Havde ellers flotte lange øjenvipper.. Begyndte at græde meget og tænkte hvorfor gøre jeg sådan mod mig selv..? Jeg føler mig meget Syg.. og har følt det i mange år nu.. Jeg begyndte at ligge kunstig øjenvipper på plus jeg har lært at tegne mine egne øjenbryn selv, det blev pænt.. Men er så træt med at tegne mine øjenbryn hele tiden.. :'( Derefter lærte jeg en sød fyr at kende.. Vi blev rigtige gode venner.. Han var så flink og god mod mig.. Kort efter sagde han at han elskede mig.. Jeg græd meget.. Fordi jeg osse elskede ham.. Men gik min vej, fordi han intet vist noget om mig.. Jeg kunne ikke fortælle ham at jeg skader mig selv.. Osse fordi jeg ikke har mere selvtidlig til mig selv længere.. Efter alle disse ar som jeg har i min krop plus i mit ansigt.. Bare jeg kigger på mine (ar) jeg for det psykisk dårligt.. Men mest i mit ansigt.. Jeg græder hverdag og kan ikke holde op med at græde.. siden det har jeg bare isoleret mig og isoleret mig og ser ikke nogen mennesker mere.. Er bare alene hjemme og tænker på døden.. Hilsen den ulykkelige pige.

Svar: 

Hej med dig..

Jeg kan godt høre på dig, at det er rigtig svært lige nu og hvor er jeg glad for at du rækker en hånd ud efter hjælp. Du kan få det nemmere og du har taget et vigtigt skridt i dag.

For at du kan få den bedste hjælp her i Cyberhus, har jeg sendt dit spørgsmål over til "Når det gør ondt inderst inde". Her sidder der voksne som har meget erfaring i alle de følelser der hænger sammen med at skade sig selv.

Du kan finde deres svar inden for de næste max. 10 dage.. Men jeg vil også anbefale dig at kigge forbi chatten i eftermiddag, fordi her sidder der også voksne som du anonymt kan chatte med og på den måde kan få chattet med en voksen i dag og måske kunne det være rart for dig.

De bedste hilsner fra Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program