Anal..

brevkassespørgsmål

Anal..

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hej Cyberhus! :-) Jeg har fundet mig en rigtig sød kæreste og vi kan virkelig godt lide hinanden.. Her forleden spurgte jeg om hun haved noget imod jeg kom op i hende bagfra... (Sefl. først nårh det er tilladet og med beskytelse!) Hun sagde nej og derefter begyndte hun og snakke løs om en eller anden ringmuskel? Jeg syns selv jeg ved meget om sex og hvordan man gør, og jeg har hørt om den før.. men er ikke sikker? så spørg lige - ... hvor langt oppe sidder den ringmuskel? Hva' sker der vis jeg rør den? Er det FARLIGT? for hende at jeg kommer op bagfra? På forhånd tak :-)

Svar: 

Hej dreng, 14 år

Tak for dit spørgsmål!

For det første vil jeg sige at jeg synes det er rigtig godt at I vil vente med sex til I fylder 15. Og det er helt rigtigt af jer at tænke på at bruge kondom, også hvis I skal have analsex. Selvom piger ikke kan blive gravide af analsex kan man godt smitte med kønssygdomme. Og det er altid en god idé at bruge kondom når man har sex.

Ringmusklen sidder aller yderst i endetarmen. Det er den der lukker for tarmen. Der sker ikke noget ved at man rører ved den og det er ikke farligt at have analsex hvis man tager det stille og roligt og passer på. Hvis I en gang skal prøve vil jeg anbefale jer at bruge en masse glidecreme og så starte med at putte en finger ind. Hvis det går godt og føles okay, så kan I prøve lige så forsigtigt med pikken.

Grunden til at din kæreste er bange for noget med ringmusklen er at den kan springe hvis man er uheldig og går for hårdt til den med analsex. Det sker ikke ret tit, men det er meget ubehageligt når det gør. Derfor er det vigtigt at man er forsigtig.

Dog synes jeg det allervigtigste er at du lytter til din kæreste. Hvis hun ikke har lyst, lige meget hvorfor, så er det vigtigt at du lader være med at presse hende. Sex skal være dejligt for jer begge og det bliver det ikke hvis du presser hende til at gøre noget hun ikke har lyst til.

Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål. Ellers må du meget gerne skrive igen.

De bedste hilsener,

Henriette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program