Sex for første gang

brevkassespørgsmål

Sex for første gang

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 10 måneder siden

Hey cyberhus :D Jeg er over lykkelig for jeg har haft sex. Det var på en lejer tur med mit fritidshjem. Jeg havde længe været forælsket i en på 15. Nå men vi var på lejer. Denne her dreng kommer ind på midt værelse imens jeg står og klæder om. Jeg viser totalt helle min krop frem nøgen. Han tager det helt cool og kommer længere ind på værelset. Han tager en stol og sætter sig ned og kigger på mig. Han spørger mig om jeg vil med ud at bade om aftnen. Jeg blev ret flov og bliver på værelset resten af efter midagen. Pludselig sender han en SMS til mig. Han skriver at han nød synet af mig nøgen og at vi skal bade nøgen om aftnen. Da det bliver aften tager jeg min dyne rundt om mig og går over til ham. Jeg spørger hvor vi skal hen og bade for der ligger ikke lige noget vand så tæt på os. Han siger at vi skal bade på drenge toilettet. Jeg tager min dyne af og vi går ind på wcet. Der inde er alle drengene fra deres værelse og så sidder der nøgle piger. Vi går ind og så tænder vi bruserne også leger vi lidt med dem imens vi var nøgne. Da klokken er halv ti går vi op på hans værelse. Jeg tager min bh og underbukser på for det var det eneste jeg havde med der over også min dyne rundt om mig.han tager sin dyne og vi går lidt ud. Da vi er gået så meget væk fra huset så de ikke kan se os ligger vi os på hans dyne. Han tager min bh og underbukser af og tranger op i mig. Vi ligger der ude og har sex hele natten. Tidligt næste morgen sniger vi os op på vores værelser. Resten af natten ligger vi og sms'er . Næste dag kommer han ind på mit værelse igen. Han begynder at tage tøjer af mig og vi ligger lidt og tager på hinanden men så pludselig går døren op det var de piger som jeg boede på værelse med som kom ind. Jeg blev helt rød i hovdet. De så mig ligge der og have sex med en stor dreng. Det var så pinligt. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre nu for pigerne i min klasse har ikke gidet at snakke med mig sidden og hver gang de går forbi mig laver de stønne lyde. Håber i kan og vil hjælpe mig også selvom jeg er under 15 år og ikke må have sex. Mig og min nye kæreste fra lejeren har det godt sammen og dyrker tit sex. Håber i vil hjælpe knus fra pigen der aldrig mere fytinet sex et sted hvor der er muglighed for at mode folk jeg kender.

Svar: 

Kære Århus pige 13 år.

Tak for din mail til Cyberhus.

Jeg synes det er dejligt at læse, at du og din kæreste har det godt sammen, og selvom du ikke er 15 år endnu, så vil vi selvfølgelig gerne svare på din mail og forsøge at hjælpe dig.

Det er ikke spor rart at blive forstyrret midt i et samleje og jeg kan sagtens forstå at du bliver rød i hovedet og synes det er pinligt. Det er helt naturligt at du reagerer således. Hvad angår dine klassekammeraters barnlige, men meget typiske reaktion (mobbning / drilleri), tror jeg at det kunne være en god ide´, at du taler med en´ eller nogle stykker af dem du har mest tillid til. Går du f.eks i klasse eller i klub med nogle af de piger eller de drenge som I var i bad sammen med, som du kunne tale med? Måske vil de forstå og støtte dig. Tal også med din kæreste om det, måske kan han hjælpe dig. Hvis intet af disse råd hjælper eller slutter drilleriet /mobberiet, så må du tale med en voksen, som du har tillid til. Det kunne være din mor, din klasselærer eller en fra fritidshjemmet. Du kan også altid ringe til Cyberhus chattelefon, hvor der sidder en voksen som vil lytte og prøve at hjælpe dig.

Du skal vide at jeg forestiller mig, at dem der driller / mobber dig er misundelige eller selv er pinligt berørte over at de har set jer sammen. De ved måske ikke helt hvordan de skal tackle situaltionen og ofte er det lettere at drille / mobbe end forholde sig til det de har set ske. Måske tænker de også over at du er lidt for ung i forhold til din kæreste. Man kan ikke vide hvad de tænker!

Jeg håber du får løst dit problem og at du igen kan være i klassen eller fritidshjemmet uden at være genstand for mobberi. Hvis du har lyst, må du gerne skrive ind og fortælle hvad du har gjort, om det virkede og hvordan de andre reagerede. 

De bedste hilsner fra Mette. 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program