Ny klasse.

brevkassespørgsmål

Ny klasse.

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 10 måneder siden

Hej. Jeg går på en skole hvor at man kommer i en ny klasse til næste år. Altså lærerne blander dem helt sammen. Jeg fik dem af vide for et stykke tid siden. Og jeg har den bedste klasse. Men de bedste venner er der ik :'( jeg har to gode venner som ik er i min klasse. Jeg er bare træt af det. Hvad skal jeg gører?? Hilsen Mig

Svar: 

Kære du

Det er aldrig sjovt med forandringer, fordi så skal vi vænne os til nye ting og nye situationer. Det er noget at det sværeste for alle mennesker. Så det er helt forståeligt du synes det er en rigtig træls situation. Nogle gange kan det dog være rigtig sundt og godt med forandringer.

Det lyder som om du synes du har fået en rigtig god ny klasse, men samtidig gerne ville have dine bedstevenner med ind i den nye. Men det er dine lærere der bestemmer hvem der skal gå i klasserne, kan du ikke gøre så meget desværre. Men du kan prøve at se på de positive sider ved at du får en ny klasse.

Bare fordi dine to bedstevenner ikke er i din nye klasse, behøver det ikke betyde at du mister dem. I går stadig i samme skole og kan stadig ses i frikvarterer og uden for skolen jo. Samtidig får du med din nye klasse, mulighed for at være endnu mere sammen med andre på din alder. Det tager altid lidt tid at vænne sig til forandringer, men med tiden vænner vi os altid til tingene. Du får nu mulighed for at få endnu flere venner end før og beholde dine gamle. Det kan man også se som noget godt jo :)

Mvh Miriam

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program