onanere

brevkassespørgsmål

onanere

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 12 år 9 måneder siden

hej jeg er 11 år og jeg onanere jeg ved ik helt om der er en længte for hvor lang en penis skal være for at kunne onanere min er ca 5 når den er stiv hjælp og hvornår er det nomalt at der kommer noget ud

Svar: 

Hej dreng, 11 år.

Jeg regner med at det også er dig der har spurgt om det samme i min artikel. Jeg vil prøve at give dig et lidt mere detaljeret svar her, end du fik der. Men du bliver ikke snyt, du får svar begge steder :)

Der er ingen regler eller retningslinier for hvor lang din penis skal være før du kan onanere, men det er vel også lykkedes dig indtil nu... Sagen er den at alle drenge udvikler sig forskelligt, og nogles penis vil begynde at vokse så snart de rammer puberteten, andres venter til sidste øjeblik. Du skriver at den er 5 cm som stiv nu, hvilket du i løbet af din udvikling kan regne med bliver til 12-17 cm når den er færdigtudviklet og du er i starten af 20erne. Men selv indtil da er der ingen fare for at du ikke kan onanere ganske udemærket med dine 5 cm.

Hvornår "der kommer noget ud" som du skriver er et godt spørgsmål. Som før nævnt udvikler alle sig i forskelligt tempo, og ligesom med størrelsen skal nogle kun lige ind i puberteten, imens andre kommer ret langt ind i den, før der sker noget. Jeg vil sige, at der normalt tidligst sker noget i 12-14 års alderen, men at man godt kan være ude for at der ikke sker noget før 16-18 års alderen. Ingen af delene er noget at panikke over, og betyder ingenting for din øvrige udvikling.

Jeg håber det var svar nok, ellers er du velkommen til at vende tilbage.

MVH

-Sune

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program