gjorde jeg det rigtige?

brevkassespørgsmål

gjorde jeg det rigtige?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hej Cyberhus. Jeg er en pige på 15. Jeg har to rigtig gode veninder, men nu har så også fået en kæreste. Det er ikke let. For jeg vil jo gerne have tid til min kæreste, men heller ikke svigte veninderne. Jeg har snakket en del med min mor om det. Hun siger også det er vigtigt ikke at glemme veninderne. Dem kan jeg jo have for livet, mens det langt fra er sikkert med kæresten. Det giver ikke så store problemer med min ene veninde Y, for hun har også fået kæreste og hun snakker med alle og enhver. Men min veninde X er meget tilbageholdende og genert og er knyttet til mig. Så hende skal jeg passe på ikke at glemme. Den anden dag var vi nogle stykker hos min veninde Y – også min kæreste og veninde Y. Det blev lidt sent, og vi var fire der fik lov at sove hos Y. X ville egentlig have været hjem, men hendes bus var kørt, og det var lidt besværligt, hvis hun skulle hentes. Så fik jeg hende overtalt til at blive også og vi sms’ede hjem, at vi blev hos Y. De to andre piger kunne lige netop være på Ys værelse, og mig og min kæreste og X fik nogle madrasser ind i sådan et bordtennisrum i kælderen. Jeg lå i midten, og vi sov hurtigt. Helt vildt tidligt næste morgen vågnede jeg ved at min kæreste lå og kærtegnede min ryg og bagdel. Han skulle tidligt op og på arbejde. Han arbejder i et supermarked, hvor han skal være tidligt om morgen og tage imod varer og sætte på plads og sådan. Lige efter arbejde skulle han køre på ferie med sine forældre, og vi ville ikke se hinanden i 10 dage, så jeg havde lovet vi skulle knalde en gang inden han rejste, men det havde jeg glemt. Nu synes jeg jeg havde et problem, for jeg havde jo lovet det, men det var ikke fedt at jage min veninde X udenfor i en mørk kældregang vildt tidligt om morgen. X var vågen og jeg satte hende ind i situationen. Hun spurgte om hun ikke skulle gå ud, men jeg sagde det behøvede hun ikke – det tog ikke ret lang tid. Jeg hviskede til min kæreste om det var i orden X blev, og han var ligeglad. Han er sød, men altid meget overfladisk. Så trak han mine underbukser ned. Vi lå i ske og han trængte ind i mig. Jeg holdt min veninde i hånden mens det stod på, men det irriterede mig at hun lå og kiggede på mig. Så kom tiden da, da jeg skulle til og have min orgasme. Jeg tror jeg skærer de frygteligste grimasser, når jeg kommer, så det ville jeg ikke have X skulle se, så jeg trak hende ind til mig og kyssede hende mens jeg kom. Da min kæreste var færdig skulle han skynde sig af sted og vi kyssede farvel. Så faldt X og jeg i søvn og vågnede først, da Y kaldte på os. I situationen syntes jeg det var det rigtige og gøre. Jeg ville ikke bryde løftet til min kæreste og jeg ville ikke ydmyge min veninde, men nu er jeg kommet i tvivl om det alligevel var rigtigt. Min kæreste er garanteret ligeglad – han tænker ikke videre over tingene, men med X ved jeg ikke. Måske har det såret hende. Jeg synes det er svært sat tale med hende om det. Jeg vil jo gerne gøre det rigtige. Kan I hjælpe? Kærlig hilsen Z

Svar: 

Hej med dig Z!

Jeg kan godt forstå du tænker en del over den oplevelse. Det lyder som en lidt speciel situation du havnede i, da du havde sex med din kæreste, samtidig med at du holdt din veninde i hånden og kyssede hende. Jeg kan sagtens forstå, at du tænker over, om du gjorde det rigtige.

Jeg kan ikke sige om det var rigtigt eller forkert, der findes nemlig ikke regler for sådan noget. Nogle vil måske synes det er okay eller endda rart og andre vil synes det er vildt ubehageligt og grænseoverskridende, enten at have sex foran en anden eller være den anden der ligger ved siden af, mens andre har sex. Svaret skal derfor findes hos jer selv og i hvordan I havde det med det. Hvis I alle tre havde det okay med det, er der ingen problemer. Men det lyder til at du selv er i tvivl om, hvordan du har det med det, du ved ikke hvordan din veninde har det og du tror at din kæreste er ligeglad.

Hvis du gerne vil finde ud af, hvordan de andre har det med det, er det måske en idé at du snakker med dem om det. Det er nemlig kun dem, der præcis ved, om det føltes rigtigt eller forkert for dem. Måske gav de også nogle tegn da det skete? Hvordan reagerede din veninde osv? Det fortæller du ikke så meget om i dit brev, men du kan måse prøve at tænke tilbage og se om du kan huske noget?

Jeg kan godt forstå, at du er bange for om du har såret din veninde, og jeg tror det er en god ide at du snakker med din veninde det - selvom det er svært. Så I kan blive afklaret med det begge to. Måske er hun lige som dig meget i tvivl om, hvordan hun skal have det lige nu, og lidt i tvivl om, hvad hun føler?

Jeg håber I får snakket om det.

De bedste hilsner

Camilla

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program