hvorfor mig

brevkassespørgsmål

hvorfor mig

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

kære brevkasse.. jeg har meldt min mor til politiet efter at hun har slåget mig her for lidt over et år siden.. hun har slåget mig siden jeg var 2 år gammel og nu bor jeg hos min far men jeg har det bare sådan at jeg ikke kan snakke men nogen om mine problemer fordi jeg har fået afvide at jeg kun må være sammen med en og det er min bv jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre jeg har skåret i mig selv 1 gang også går jeg med selvmords tanker jeg vil bare ikke bo hos min far eller min mor fordi hun er på stoffer og drikker hele tiden jeg ved snart ikke hvad jeg vil med mit liv mere knuzzz michala

Svar: 

Kære Michala

Jeg er glad for at du skriver herind, når du har det så svært som du har det lige nu.

Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg synes det er rigtig flot at du har meldt din mor til politiet fordi hun har slået dig siden du var 2 år. Jeg kan forestille mig, at det ikke har været nemt for dig at melde hende, derfor synes jeg det er rigtig flot at du har gjort det, for det er det eneste rigtige at gøre - godt gået!

Desværre fortæller du, at du ikke ved hvad du vil med dit liv, at du ikke har lyst til at bo hos din far og at du ikke har nogen at snakke med.

Du fortæller ikke så meget om, hvordan det kan være du ikke har lyst til at bo hos din far? Jeg gad godt vide lidt mere om, hvordan det kan være du ikke har lyst til at bo hos ham? Har I det ikke godt sammen, skændes I meget eller noget helt andet?

Du skriver at du har fået at vide, at du kun må være sammen med din bv. Hvem siger det? Og hvordan kan det være du ikke må være sammen med andre? Kan du måske snakke med den eller dem der har sagt det og spørge om du ikke må være sammen med andre. Jeg tror nemlig det er rigtig vigtigt at du snakker med nogen om, hvordan du har det. Det tror jeg fordi du fortæller at du har skåret i dig selv, har selvmordstanker og ikke ved hvad du vil med dit liv. Det får mig til at tænke på, om du måske går rundt med nogle tanker som det kunne være godt at snakke med nogen om. Du fortæller at du ikke har nogen at snakke med din problemer om, jeg tror det er rigtig vigtigt at du finder en eller flere du kan snakke med og det lyder også til, at ud selv har lyst til det?

Måske kender du en voken du har det godt med og som du kan snakke med om, hvordan du har det? Hvis du har lyst er du også meget velkommen til, at logge på cyberhus chatrådgivning og snakke med en voksen rådgiver, så kan I måske sammen finde ud af, om der er en voksen du kender, som du kan snakke med.

Jeg synes det lyder til at du er rigtig godt på vej til at få det bedre og klar til at tage det næste skridt, som handler om at tale med nogen om, hvorda du har det. Det er rigtig sejt gået!

De bedste hilsner

Camilla

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program