Tror min pik er lille :(

brevkassespørgsmål

Tror min pik er lille :(

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 7 måneder siden

Hej, jeg en dreng på 14 og føller min pik ik har vokset den er stadig som den altid har været tror jeg, den er kun 6cm når den slap og 9 cm når den stiv, har prøvet at få sæd mange gang men lykkes ikke. I dag skete dig når mærkeligt, lige pluslige begyndte den at blive kæmpe tyk og lille den svier meget ved ikke hvad jeg skal gøre, et svar vil gør mig glad tak :)

Svar: 

Hej med dig.

Du skriver at du ikke føler at din pik, vokser som den skal. Efter hvad du skriver, synes jeg den lyder helt normalt. Det er altid meget forskelligt hvordan pikken vokser i teenagealderen. Nogen vokser rigtig meget i starten, andre vokser senere. Man siger at en færdigudviklet pik er 12-18 cm i stiv tilstand og den er først færdigudviklet når du er mellem 18-21 år. Så din penis er stadig i udvikling og kan stadig nå at vokse mere.

Du skriver at du har prøvet at få sæd mange gange. Når du skriver sådan tænker jeg du mener, at du har prøvet at onanerer? Når det ikke lykkes for dig at komme endnu, kan det være fordi du ikke helt er klar til det endnu. Når du skriver at den pludselig blev tyk og lilla, tænker jeg på om det var imens du onanerede? Hvis det er det, er det helt naturligt at din pik svulmer op og bliver lilla. Det er fordi dine svulmelegemer i ”skaftet” fyldes med blod og gør din pik stiv. Du skriver også at det svier lidt. Det kan være fordi fordi du har onaneret lidt for hårdt og din hud er meget følsom der. Du kan jo prøve at købe noget glidecreme (kan købes på nettet, i Matas og på apoteket). Det hjælper til at forhuden glider ubesværet og uden modstand ud over pikhovedet. Det kan være du kan undgå svie på den måde.

Nu er jeg ikke helt sikker på, at det er sådan du oplever det. Men hvis det er, så er det helt normalt at din pik reagerer sådan som beskriver. Det kan være det er første gang du oplever at din pik ser sådan ud, når du har prøvet at onanerer, så derfor ved du ikke lige hvad du skal gøre. Det kan jeg godt forstå. Men ud fra det du beskriver, synes jeg det lyder det helt normalt.

Hvis det bliver ved med at svie, så synes jeg du skal opsøge en læge, for at finde ud af hvad det er.

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program