vaseline

brevkassespørgsmål

vaseline

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Kære I søde mennesker. jeg har et spørgsmål som jeg har spurgt mig selv hver eneste aften i flere måneder nu. så jeg håber virkelig at I kan hjælpe mig. det er sådan at jeg smørrer mit ansigt i vaseline hver eneste aften før jeg går i seng. Men hvad gøre vaseline egentlig? Er det godt for ansigtet? burde jeg blive ved med at gøre det? eller? Jeg har bare gjort det for så længe, at det er blevet til en vane. Jeg tænker altid at den må da gøre et eller andet.. men hvad? har I en idé om det? Jeg håber at I kan hjælpe mig. hav en god dag .

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå du spørger, når nu du har tænkt over det hver eneste aften i flere måneder.

Man kan faktisk bruge Vaseline til flere forskellige ting, men det bruges hovedsageligt til tørre læber og andre steder på kroppen der kan være meget tørre og have brug for beskyttelse. F.eks. om vinteren, hvor huden nemt kan spække på grund af kulden.

Vaseline bliver ikke absoberet af huden, men danner et beskyttende lag, så hudens naturlige fugtighed bevares. Så Vaseline er altså mere et beskyttende lag der ligger sig udenpå huden, hvorimod en almindelig ansigstcreme trækker ind i huden og fugter.

Nu ved jeg ikke hvordan du har det med at bruge Vaseline, men jeg forestiller mig at den kan føles meget klistret. Hvis jeg var dig ville jeg købe en creme som er beregnet til ansigtet. Det kan du købe i supermarkedet eller hos Matas.

Venlig hilsen Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program