hvorfor skal hun altid være syg.

brevkassespørgsmål

hvorfor skal hun altid være syg.

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Hej. Min mor eller hende jeg ser som mor, hun har fået diabetes 2, jeg græder tit om natten fordi hun konstant er syg, hun har en alvorlig depression og rigtig mange andre følgesygedomme, jeg er virkelig bange for at hun dør fra mig, hun er overvægtig og derfor har været meget udsat for biabetes, hun har ingen tidi til mig mere og da jeg har store problemer der hjemme, og er virkelig glad for hende er det er problem et stort problem, vi har skrevet meget over mobil, når jeg var ked af det, men det er jeg stoppet med fordi hun SKAL være GLAD.... hun må altså ikke dø fra mig... hvad skal jeg dog gøre? Skal jeg sige at jeg er bange for at hun dør fra mig, og at hin er nød til at tabe sig. Jeg ved det ikke. Venlig hilsen Mig.

Svar: 

Hej med dig..

Det gør mig ondt at din mor er så syg og jeg kan godt forstå du er bange for at hun skal dø og usikker på hvad du skal gøre nu. Det er super godt at du skriver ind og søger hjælp, fordi du skal ikke gå alene med de tanker og følelser.

Den her brevkasse handler mest om din egen krop, så for at du kan få det bedste svar, så har jeg lagt dit spørgsmål over i brevkassen, "når det gør ondt inderst inde". Det har jeg gjort, fordi de har rigtig meget erfaring i at snakke om de følelser som du oplever lige nu.

Jeg synes også det kunen være en god ide at logge på chatten her i Cyberhus. Her kan du chatte anonymt med en voksen og få hjælp på den måde. Specielt hvis du gerne vil have hjælp så hurtigt som muligt.

Du kan finde deres svar der inden for max 10 dage..

De bedste hilsner

Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program