Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Jeg hader at skrive indtil steder om sådan noget, men jeg oplevede for noget tid siden at jeg begyndte at tisse da jeg onanerede? Først troede jeg det var normalt, men efter styrtede det nærmest....... Og det hele blev jo bare vådt, adder. Er det normalt? Og jeg havde drukket meget vand inden.

Svar: 

 Hej Anonym

Det kan godt være en lidt voldsom oplevelse og føles ret mærkeligt, men jeg tror ikke det er fordi der er noget galt at alting blev vådt. Skete det da du var ved at få en orgasme?

Jeg kan ikke afvise at det var fordi du tissede, men jeg tror nærmere at det du oplevede var det man kalder en sprøjteorgasme. 

En sprøjteorgasme er en form for orgasme som kvinder og piger kan få ved at stimulere et bestemt punkt(G-punktet) oppe i skeden. Nogen oplever det aldrig, og andre kan lettere få en sprøjteorgasme. 

Der kan godt komme rigtig meget væske (lige så meget som når man tisser) og derfor tror mange også at de faktisk kom til at tisse den første gang de oplever det. 

Der er som sagt ikke noget unormalt eller farligt ved en sprøjteorgasme. Nogen synes det er ubehageligt fordi der kommer så meget væske, og andre synes det føles helt fantastisk og så tager de det med det våde sengetøj med.

Du kunne evt prøve at se lidt mere om sprøjteorgasme og g-punktet her, og blive lidt klogere på om det var det du oplevede. 

Hvis ikke det var en sprøjteorgasme og det er noget du kommer til at opleve igen, synes jeg du skal tage et smut forbi din læge og få undersøgt om det er noget med din blærer...men som sagt tror jeg mere det handler om en sprøjteorgasme. 

Mange hilsner - Mie

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program