hjælp!!

brevkassespørgsmål

hjælp!!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 3 måneder siden

hej. jeg er en pige på 13 år. næsten alle pigerne i min klasse går med bh. jeg vil også ritig gerne begyde og jeg har snakket med min mor om det 2-3 gange. hun siger bare at hun selv var 25 før hun fik sin første og der for må jeg ikke få en bh. jeg syntes det er lidt pingligt at jeg ikke må når jeg er en af de 3 i klassen der har udviklet sig mest. vi kan heller ikke finde noget under tøj i min str. mere for så er det en bh men det må jeg ikke. hvad skal jeg gøre, jeg vil så gerne gå med bh.

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan sagtens forstå at du gerne vil begynde at gå med bh, når næsten alle pigerne i klassen gør det. Det er også meget naturligt at begynde at gå med bh, når ens bryster begynder at udvikle sig.

Så længe du ikke er over 18 så er det stadig dine forældre der bestemmer over dig, så derfor har din mor desværre ret til at sige at du ikke må gå med bh endnu. Men når du tænker så meget over det og faktisk ikke kan finde undertøj der passer til dig længere, så synes jeg bestemt at du skal prøve at snakke med din mor om ikke det kan lade sig at må få en bh.

Jeg synes du skal prøve at fortælle din mor hvordan du har det og at du faktisk er ked af, at du ikke må gå med bh. Selvom hun selv først var 25 år da hun fik en, behøver det ikke betyde at du også skal vente så længe. Det kan være din mor har svært ved at forstå at du er ved at være så gammel at du skal gå med bh. Der er mange mødre som kan have svært ved at forstå at deres ”små” piger er ved at blive voksne. Jeg tænker at det kan have noget med det at gøre, at du ikke må få en.

Jeg synes du skal prøve at snakke med din mor om det igen, og så håber jeg, at hun vil lytte til dig og forstå, hvorfor du gerne vil have en bh. Du kan evt. prøve at vise hende det brev du har skrevet her til og det svar jeg har givet. Så kan I prøve at snakke sammen ud fra det. Jeg håber i finder en god løsning på det

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program